Prva znamenitost koju ugledamo na putu prema Zagrebu je futuristički toranj s antenom na vrhu, stopljen s planinom. Toranj Sljeme zaštitni je znak Medvednice i najviša točka iznad Zagreba s čijeg se vidikovca pruža panoramski pogled na grad, a jučer je poslužio kao savršena scenografija na predstavljanju H&M-ove Neo Real Studio A/W22 kolekcije

hm neo real sljeme

Nevjerojatan tehnološki napredak koji je čovječanstvo postiglo u svemiru, H&M-ove je dizajnere inspirirao na stvaranje kolekcije nadahnute Svemirom i modernim misijama na Mars. Iako je Svemir još prilično neistraženo mjesto, gotovo smo svakog dana iznenađeni otkrićem nekog planeta, a turistički izleti u njegove dubine uskoro bi mogli postati dio svakodnevice. Ipak, još uvijek je to prostor mašte i stalne kreacije pa se zasigurno ponekad, baš kao i H&M-ov dizajnerski tim, zapitate - što biste odjenuli na put u Svemir? 

hm neo real sljeme

Sara Jo, jedna od najpopularnijih regionalnih mladih pjevačica i performerica, jučer je prva odjenula komade iz nove H@M Studio kolekcije. Baš kao i Svemir, ni Sarin odvažni modni izričaj ne poznaje granice i inspirira svojom karizmatičnošću. 

hm neo real sljeme

Kako biste se usudili sanjati, osmišljena je kolekcija koja kao da briše granice između stvarnosti i fantazije. Sljubljujući odvažnu paletu boja i aerodinamične siluete s tkaninama koje prkose gravitaciji i modnim dodacima koji bacaju sasvim novo svjetlo na minimalizam, postignuta je savršena simbioza za putovanje kroz različite svjetove, brišući granice između digitalnih i fizičkih dimenzija.

hm neo real sljeme

Odvažite se na impresivno putovanje kroz različite svjetove, prkosite gravitaciji i izbrišite, makar na trenutak granice između stvarnosti i fantazije kolekcijom koja poziva na avanturu i optimizam.

hm neo real sljeme

H&M Studio je H&M-ova najusmjerenija, modno napredna kolekcija. Razvijena od strane internog dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu, kolekcije ograničenog izdanja predstavljaju se dva puta godišnje.

hm neo real sljeme

Kolekcija H&M Studio A/W22 bit će dostupna u odabranim trgovinama i na hm.com od 13. listopada.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.