Glavnu ulogu u priči mlade dizajnerice dobio je prsten, koji je postao i dio naušnica, ogrlica te narukvica. Naziv ‘Infinite Ring’ poručuje da se u svakome od nas krije beskonačan potencijal kad je riječ o poslu, ljubavi i ostalim segmentima života

iva viljevac infinite ring

Svojim minimalističkim stilom, dizajnerica nakita Iva Viljevac već je osvojila brojne poklonike jednostavnog i elegantnog nakita. Novi komadi, izrađeni ručno od srebra i srebra s pozlatom, donose i neke novitete. Tako su, prvi put, ulogu glavnog motiva kolekcije preuzeli prsteni.

iva viljevac infinite ring

"Okosnicu kolekcije čine dvije srebrne niti koje se međusobno isprepliću u beskonačan krug bez početka i kraja, što ujedno predstavlja simboliku svega onog neograničenog u nama. Od prstena, kao glavnog motiva, izrađene su i naušnice, ogrlice te narukvice, a posebno se ponosimo time što u kolekciji svatko može pronaći nešto za sebe, od osnovnih komada za one koji vole jednostavnost do nakita s poludragim kamenjem u raznim bojama za one odvažnije", kaže dizajnerica Iva Viljevac.

iva viljevac infinite ring

Iako je nova kolekcija već dostupna putem Iva Viljevac Fashion Jewelry online shopa na www.ivaviljevac.com, centar Zagreba uskoro dobiva prvo prodajno mjesto na kojem će se ekskluzivno moći pronaći dio nakita iz "Infinite Ring" kolekcije. Osim pokojeg modnog savjeta, prve kupce, najavljuje dizajnerica, očekuju i darovi:

iva viljevac infinite ring

"Cilj nam je na licu mjesta pomoći kupcima u izboru kombinacija koje će im najbolje pristajati. Iako će prsten, ogrlica i narukvica izgledati odlično i elegantno sami za sebe, predlažemo slojevitost te kombiniranje srebra s rozom i žutom pozlatom. A za one koji prvi prijeđu naš prag pripremili smo i poklone kojima neće moći odoljeti."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.