Ne volite da vam drugi kroje pravila prema kojima ćete živjeti? Stvarate vlastita pravila? Onda je nova kolekcija torbi dizajnerice Ivane Bičanić baš ono što vam treba 

chic ib bags

Nova kolekcija dizajnerice Ivane Bičanić donosi nove modele omiljenog ženskog modnog dodatka koji će vas oboriti s nogu, kao i svaki put dosad. S obzirom na to da sama dizajnerica živi prema vlastitim pravilima, tako se i u njezinim kreacijama očituje taj stav.

chic ib bags

"Žena sa stavom odiše nečim drugačijim, pogotovo kad izgledu doda i jednu od ovih prekrasnih torbi. Takva žena, koja kreira vlastita pravila, opušteno ide kroz život  jer nikad ne sumnja u sebe. Nju ne zanima kako drugi definiraju uspjeh, već joj je važno ono što ona smatra uspjehom. Ona izgleda i ponaša se drugačije i neće dvojiti oko toga što joj se sviđa. Ona uvijek izgleda sjajno i nije je briga što drugi misle o tome. Ona nosi što želi i na način na koji želi", poručuje dizajnerica Ivana Bičanić.

chic ib bags

Možete i vi biti žena sa stavom za kojom će okretati na ulici jer uz CHIC IB Bags nećete proći nezamijećeno jer Ivanina nova kolekcija vam daje priliku spojiti nespojivo i nositi što želite i kako želite. Prema vlastitim modnim pravilima! 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.