Jedan od naših najpoznatijih top modela i uspješna dizajnerica,  Helena Šopar Zadro, drugi put zaredom postala je zaštitno lice globalne kampanje danskog brenda obuće i modnih dodataka 

ecco helena sopar zadro

Prekrasna Helena Šopar Zadro po drugi je put prepoznatljiv zaštitni znak kampanje danskog brenda ECCO u cijelom svijetu. Midikenov top-model time je još jednom pokazao kako je, i nakon 17 godina uspješnog bavljenja modelingom, još uvijek jedan od naših najtraženijih modela u svijetu mode.

ecco helena sopar zadro

Ovu jesen/zima kampanju mogli su vidjeti kupci diljem svijeta - od Azije, Amerike pa sve do europskih država. Vizuali za ovu kampanju snimljeni su u Danskoj, netom prije početka pandemije, a fotografije popisuju Bo Egestron i Stephane Maffait.

ecco helena sopar zadro

ECCO je jedan od vodećih svjetskih brendova za cipele koji kombinira prepoznatljiv skandinavski stil i udobnost. Uspjeh ovog brenda izgrađen je na proizvodima sa sjajnim pristajanjem i kožama najveće kvalitete. ECCO posjeduje i upravlja svakim aspektom lanca vrijednosti, od vlastitih štavionica do maloprodajnih dućana. Proizvodi ECCO brenda prodaju se u 90 država, s više od 2200 ECCO trgovina i više od 14.000 prodajnih mjesta. ECCO je kompanija koja je u obiteljskom vlasništvu, osnovana u Danskoj 1963., i zapošljava više od 21.000 ljudi širom svijeta.

ecco helena sopar zadro

ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Avenue Mall, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka, Max City Pula.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.