Čekaju vas 3 x 2 pozivnice za najveći modni događaj u Hrvatskoj - Dreft Fashion Week Zagreb! Osjetite modno uzbuđenje i budite dio modnog spektakla na revijama u zagrebačkom Hypo centru - 22., 23. i 24. studenoga! Uživajte skupa s nama u najnovijim trendovima za proljeće/ljeto 2013.!

dreft fashion week zagreb

Čitateljice koje dobivaju pozivnice za Dreft Fashion Weeka Zagreb u zagrebačkom Hypo centru, 22., 23. i 24. studenoga, od 20:30 sati, su:

JANJA ANIčIć DUKIć, ZAGREB

ŽELJKA ČANžEK, KRAPINSKE TOPLICE

LUCIJA PTIčEK, SVETI KRIž ZAčRETJE

MARINA MARTIć, ZAGREB

MARINA ĐARMATI, KARLOVAC

ANA NIKACEVIC, ZAGREB

Svoje ćete pozivnice podići uoči revija kod ljubaznih hostesa Dreft Fashion Weeka u zagrebačkom Hypo Centru na dan i datum koji ste odabrale. Pozivnica vrijedi za dvije osobe. 

Dreft Fashion Week Zagreb za sezonu proljeće/ljeto 2013. održat će se na poznatoj, već tradicionalnoj lokaciji - u velikoj multimedijalnoj dvorani Hypo centra od 22. do 24. studenog 2012. Standardno, Dreft Fashion Week Zagreb prikazuje sezonu unaprijed, pa će tako brojna publika uživati u kolekcijama za proljeće/ljeto sljedeće godine. Uz brojne renomirane domaće dizajnere, kao i one s najvažnijih svjetskih tjedana mode iz Londona, Pariza i Milana, DFWZ priprema i brojne novitete.

dreft fashion week zagreb

Važno je i spomenuti kako Fashion Week Zagreb i ove sezone nastavlja s natjecanjem za mlade dizajnere Dreft Next Generation, koje pobjedniku odnosno budućoj zvijezdi hrvatskog dizajnerskog neba poklanja gotovinsku karticu u iznosu od 1,000 eura za izradu i prezentaciju kolekcije na sljedećem DFWZ-u.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.