Modni se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu, ali činjenica jest da, kada govorimo o muškoj modi, najelegantniji, najudobniji i najefektniji komad uvijek ostaje - dobra muška košulja. Bez obzira na to kakav stil nosite, sigurno postoji niz prilika kada posežete upravo za svojom omiljenom košuljom. U nizu varijacija muških košulja, pronađite onu koja je idealna za vaš modni izričaj i laska vašem tijelu

muska kosulja

Muška košulja je najvažniji elegantni dodatak za svakoga muškarca - to je neupitno. Bez obzira posežete li za njom s užitkom svakoga dana ili je oblačite samo za neko važnije društveno događanje, ona jamči izvrstan modni look. U kombinaciji sa zanimljivom kravatom ili leptir-kravatom možete stvoriti doista idealan outfit.

Slim fit košulje sve su omiljenija varijanta. Savršeno će obujmiti muške proporcije i istaknuti uzak struk i široka ramena. Većinom se proizvode od elastičnoga i prilagodljivoga materijala, udobnoga za svakodnevno nošenje. I stoga se među muškarcima ubrajaju u najomiljenije.

Košulja s ovratnikom kent pravi je izbor za važna događanja, jer će na nju savršeno pristajati gotovo svaka kravata i izgleda odlično i u kombinaciji s leptir-kravatom. Tradicionalan je izbor pa odabirući njezinu kombinaciju sa sakoom zasigurno nećete pogriješiti. Prikladna je za poslovni susret, ali i za društvena događanja, kao što su svadbe i proslave.

muska kosulja

Košulja s ovratnikom button down namijenjena je za svakodnevno i udobno nošenje, može se nositi i bez kravate, ali moderno izgleda i s njome. Prepoznat ćete je prema dvama malenim gumbima koji krajeve ovratnika drže pričvršćene uz košulju. Savršena je za opuštena događanja, kao što su, primjerice, večera ili druženje s prijateljima.

muska kosulja

Košulja s uzorkom odabir je za moderne muškarce. Prikladna je za događanja u slobodno vrijeme, ali možete je obući i za posao kada preporučujemo posegnuti za suptilnijim uzorcima.

Iako se na prvi pogled može učiniti hrabro, uz košulju s uzorkom savršeno pristaje kravata s uzorkom. Ako odaberete kravatu tamnije nijanse nego što je košulja, naglasit ćete njezinu važnost. No nemojte zaboraviti odabrati različit uzorak na oba komada.

muska kosulja

Vjerujemo da ste se nadahnuli zanimljivim komadima koji ne bi smjeli nedostajati ni u jednoj muškoj garderobi. Bilo da volite klasiku ili uzorke, svakako ćete izgledati elegantno i moderno.

Detalje pronađite - ovdje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.