Clox Time Machine nova je kolekcija torbica izrađenih od 100% Napa kože, ukrašene s izmjenjivim metalnim pinovima. Pinovi, koji predstavljaju dijelove vremenske mašine, omogućuju vam da odredite svoje jedinstvene postavke za putovanje kroz vrijeme. Moguće je naručiti godinu u prošlosti ili budućnosti u koju želite putovati, poseban datum i sat, te ostale dijelove vremenske mašine poput postavki samog motora

clox time machine torbice

Želite li više humanoidnu mašinu s kojom možete sve dogovoriti i koja vas sa smiješkom uvijek promatra, onda je tu Time Machine Robot. Svaka vremenska mašina je različita jer su pinovi ručno postavljeni, posebno za vas. Kad vam postavke dosade, možete ih sami zamijeniti.

clox time machine torbice

Ana Radišić – urednica, voditeljica i novinarka, model je nove Clox kampanje. Ana predstavlja savršenu vremensku putnicu. Ona ne gubi ni sekundu svog života, te savršeno njime upravlja znajući da može crpiti informacije iz prošlosti te sagledati koji je najbolji put za njenu budućnost. Tako donosi samo najbolje odluke i uživa u maksimumu koji joj život pruža.

Ne zaboravi, jedino sigurno putovanje u prošlost i budućnost je ono bez djelovanja. Budi pritajeni promatrač, a kako bi svatko putovanje prošlo sa stilom putuj uvijek sa svojom Clox Time Machine torbicom.

clox time machine torbice

Model: Ana Radišić
Make up: Tajana Bikić
Hair: Danijela Miškić, Ivy's Hair Studio
Photography: Mia Maric

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.