Krune, naušnice, češljići, vjenčići u bijeloj, bež i zlatnoj boji, oplemenjeni Swarovski kristalima, riječnim biserima i staklom, oduševit će sve zaljubljenice u modne detalje koji čine da posebni trenuci budu još raskošniji 

perlet vjencani nakit 2023

Dizajnerica Greta Miloš svakom novom kolekcijom postavlja ljestvicu izrade vjenčanog nakita sve više i više. Nova kolekcija Perlet nakita za mladenke, kaja se sastoji od dvije potkolekcije, Time to Sparkle i Pearl Luxury, nas je oduševila elegancijom i profinjenošću. 

perlet vjencani nakit 2023

Time to Sparkle sastoji se od nakita koji je prožet razigranim cvjetnim komponentama i listićima. Boje koje prevladavaju su bijela, bež i zlatna. Materijali su kao i do sada vrhunske kvalitete, a prevladavaju pozlata, Swarovski kristali, riječni biser i staklo. Pearl Luxury je nježnija i jednostavnija, ali također vrlo luksuzna. Naime, perle korištene u kolekciji su Serinity perle, vrhunske kvalitete proizvedene u Austriji. Dio cvjetnih ukrasa u kolekciji rađen je od ručno oblikovane gline, a dio od prirodnih školjaka što kolekciju čini iznimno luksuznom. Boja koja prevladava kroz cijelu potkolekciju je bijela.

perlet vjencani nakit 2023

Perlet nakit možete kupiti na www.perlet.hr, nakit možete vidjeti i isprobati uživo u njihovom showroomu uz prethodnu najavu. Ne sumnjamo da ćete među ovim nakitom naći nešto za svoj poseban dan. Tražite krunu, češljić, ukosnicu ili pak naušnice? Perlet ima sve, i sve je prekrasno. Boje ukrasa se, uz nadoplatu, mogu personalizirati pa ako niste ljubiteljica zlatnih detalja, nakit možete naručiti i u srebrnoj varijanti. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.