Vjenčanje je dan iz snova koji većina žena planira dugo vremena. No, ženama je najvažnija vjenčanica u kojoj će zablistati te noći. Dizajnerica Sandra Haddad kroz još jednu magičnu kampanju predstavlja svoje bajkovite vjenčanice iz kolekcije Do you believe in fairies? ili Vjerujete li u vile?

sandrahaddad_vjencanice_cijela

Osim što je poznata po svojim vilinskim vjenčanicama dizajnericu znamo i po predivnim kampanjama koje prate sve njezine kolekcije. Sve su snimljene na neobičnim lokacijama napuštenih dvoraca u blizini Zagreba i kroz svaku je ispričana čarobna priča o šumskim vilama.

sandrahaddad_vjencanice_cijela1

Vjenčanice Sandre Haddad su romantične, nježne, eterične i gotovo nestvarne. Ono što njezinim kreacijama daje posebno čarobnu notu je decentno cvijeće kojim ukrašava svoje modele. Prilikom izrade pazi na to da su vjenčanice izrađene od laganih i lepršavih materijala u kojima će se mladenke moći slobodno kretati i osjećati potpuno nesputano cijelu večer.

sandrahaddad_vjencanice_cijela2

Zanimljivost vjenčanih haljina Sandre Haddad su i nježno pastelne nijanse kojima se dizajnerica voli poigrati. U raskošnom izboru boja, od off bijele, šampanjca, pudera pa sve do boje lavande, svaka mladenka pronaći će svoju idealnu vjenčanicu koja će na najbolji način istaknuti njene crte lica, boju kose i očiju. A u dogovoru s dizajnericom vjenčanice se mogu skratiti nakon vjenčanja te nositi i u drugim prigodama. 

sandrahaddad_vjencanice_cijela3

Jednostavne, prozračne i lepršave, Sandrine haljine namijenjene su vječnim romantičarkama koje na svom vjenčanju žele biti svoje i posebne, a odmaknuti se od stroge klasike i tradicije.

U ulozi vile je Darija Gabrić iz Talia Modelsa, a za make-up je zaslužna Mia Bator.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.