Poznati španjolski brand Springfield održao je poseban showroom za urednike i novinare iz svijeta mode koji su dobili priliku premijerno pogledati kolekciju za jesen-zima 2015/2016. Prisutnima su također ekskluzivno predstavljeni novi lookbook vizuali koji odišu odvažnošću, svježinom i jakom osobnošću. Zavirite i vi u Springfieldov modni svijet

springfield_jesenzima_cijela

Kao jedan od vodećih brandova u svijetu mode za mlade, Springfield njeguje jednostavan stil interpretiran na suvremeni način, što dolazi do izražaja i u najnovijoj kolekciji. Vodeći se potrebama mlade urbane generacije, Springfield nastavlja promicati temeljne vrijednosti branda: spoj vrhunske kvalitete i pristupačne cijene, udobnost, moderan dizajn te stil koji je istovremeno opušten i elegantan. 

springfield_jesenzima_cijela1

springfield_jesenzima_cijela2

Ženska kolekcija se poigrava prozračnim tkaninama kombiniranim s denimom i laganim pletivima, a osmišljena je za romantičarke novog doba. Ključni komadi boemske garderobe su haljine i sakoi cvjetnog uzorka u pastelnim bojama na tamnim pozadinama. Muška kolekcija donosi bogatu paletu klasičnih nijansi te vrlo atraktivne i lako nosive komade. Stilski je fokusirana na moderan i mladenački pristup casual siluetama. Odlikuje se opuštenošću i naglašenom funkcionalnošću.

springfield_jesenzima_cijela3

springfield_jesenzima_cijela4

Prodajna mjesta SPRINGFIELD:

Springfield store, Ilica 16/Zagreb

Springfield store, Arena centar Zagreb

Springfield store, City Center one East

Springfield store, Portanova/Osijek

Springfield store, City Center one/Split

Springfield store, Supernova/Zadar

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.