Dolaskom proljeća, dječji brend daVida's predstavlja svoju prvu kampanju. Prva kampanja ovog mladog domaćeg brenda donosi nam pravu dječju cvjetnu poslasticu kojom dizajnerica Andrea Cmrečki predstavlja novu kolekciju namijenjenu djevojčicama. Osvježavajuće i prozračne fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, za kosu je bio zadužen salon Hairvetica, dok je za zaštitno lice ove divne cvjetne priče izabrana prelijepa Chiara

davidas proljeće 2016

Nova kolekcija dizajnerice Andree Cmrečki prozračna je i lepršava te donosi pravi osvježenje nakon duge i sive zime. Modeli za aktualnu sezonu izrađeni su od pamučnog platna i pamučnog kepera s malo elastina za što ugodnije nošenje. U izradi svojih kolekcija Andrea uvijek posebnu pažnju pridaje udobnosti, kako bi se djeca u njenoj odjeći mogla nesputano kretati. Posebnost ove kolekcije je u ručno oslikanom platnu s akcentnim bojama koje se provlače kroz kolekciju, a to su tirkizno plava, roza, žuta, crvena i narančasta. Fini til svjetlucave površine izvrsno upotpunjuje kolekciju, dok all-over print džungle daje kolekciji nježnih tonova jedno posebno uzbuđenje.

davidas proljeće 2016

„Cijela kolekcija inspirirana je cvjetnom poslasticom koju doživljavamo svako proljeće dok se priroda tako predivno i naočigled budi, do te mjere da ju gotovo možemo pojesti kao sendvič, polizati kao sladoled ili gricnuti u cupcake-u. U iščekivanju tog divnog proljeća stvarala sam kolekciju za djevojčice koja upravo opisuje taj očaravajući period, šarene boje, cvijeće, veselje, novu energiju, a sve ipak zapakirano u nekom sjetnom, prozračnom i ležernom tonu, kakvo i samo proljeće je.", objasnila je Andrea Cmrečki, dizajnerica i vlasnica brenda daVida's.

davidas proljeće 2016

davidas proljeće 2016

DaVida's kolekcije do sad smo imali prilike vidjeti na zagrebačkom Kids Fashion Weekendu, a od jeseni ih svakodnevno možemo pronaći na jednom čarobnom mjestu, divno uređenom daVida's showroom na adresi Medveščak 103. Ovo je prva kampanja ovog modnog brenda čija dizajnerica i vlasnica kreira posebne modne kombinacije za djevojčice i dječake. U ugodnoj atmosferi njezinog showrooma mogu se pronaći dječji odjevni predmeti posebno dizajnirani za svaku prigodu, od ležernih i udobnih varijanti, preko svakodnevnih modnih kombinacija pa do elegantnijih odjevnih predmeta za naše najmanje.

davidas proljeće 2016

Brend Davida's nastao je spajanjem mode i likovnog stvaralaštva. Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo njegove kreatorice Andree Cmrečki brendu daje raznolikost i izniman doprinos u kvaliteti. Samo ime daVida's nastalo je spajanjem imena Andreine djece Vide i Davida, te predstavlja jedan pravi mali obiteljski brend. Inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnog života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20/30-ih godina 20-og stoljeća, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste, daVida's je zamišljen prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, iako prepoznat i u svijetu odraslih.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.