Omiljeni domaći dizajner predstavlja kampanju za dvije nove linije koje prelaze iz modnih okvira u lifestyle. Da bi priča bila vizualno zaokružena, Robert Sever kampanju je snimio sam, i to u intimnom okruženju vlastitog doma, snimajući svoje omiljene modele, muze i svog psa Seku

sever robert home vintage

Ususret blagdanskim danima, i kao vrhunac godine u kojoj slavi 20. obljetnicu rada, Robert Sever i njegov tim odlučili su predstaviti dvije nove linije koje su kreativno razvijali kroz cijelu godinu. Njegova opsesija dekoracijom prostora, kao i uređenje interijera rezultiralo je idejom da stvori neke elemente koji su nužni da bi interijer odisao kao dom, a da su pritom artikli lijepi, primjenjivi i korisni.

sever robert home vintage

"Uz estetiku i funkcionalnost, ideja na kojoj smo radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala bez obzira na to je li riječ o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula sretnija vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, nego da i vizualnim i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke, izgleda izuzetno suvremeno", rekao je Robert Sever.

sever robert home vintage

Home & Vintage kolekcija fokus stavlja na mekane prekrivače izrađene u kombinaciji jacquarda, koji neodoljivo podsjećaju na vintage tkanine, s mekanim umjetnim krznom. Ukrasni jastuci izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su engleskim interijerima. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno izdizajniranim detaljima.

sever robert home vintage

U kolekciji se nalazi i serija blagdanskih ukrasa koji su pripremljeni od recikliranog trapera, a koji se mogu naručiti s personaliziranim imenom, kao i ručno rađenim detaljima od kristala, ali i selekcija ukrasa za bor od staklenih kristala.

sever robert home vintage

"Kao i u svakoj kolekciji, i ovaj put imamo predivne bestseller krune s ručno rađenim ukrasima od metala i staklenih kristala. Ponuda je zaokružena i toplim RS kapicama podstavljenim umjetnim krznom koje su i ove sezone ukrašene nježnim ukrasima, a ispleli smo ih u pet varijanta boja", poručuje Sever.

sever robert home vintage

sever robert home vintage

sever robert home vintage

sever robert home vintage

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.