Za trkače koji teže lakoći pokreta, kao i stabilnom i čvrstom odskoku, Nike je predstavio nove Nike LunarTempo tenisice. Inspirirani prethodnim modelom Nike Lunaracer, nove Nike LunarTempo tenisice pružaju poboljšanu izdržljivost, više podrške i dodatnu udobnost

nike lunar tempo

Inspiraciju za dizajn ovog modela Nikeovi dizajneri potražili su među iskustvima brojnih sportaša s kojima su provodili vrijeme i proučavali njihove tenisice. Pokazalo se kako Nike Lunaracers tenisice osiguravaju veliku kilometražu, no da bi trebale pružati još više podrške i udobnosti kako bi trkači svakodnevno lakše savladali kilometre pred njima.

„Kao i uvijek, izvor naše inspiracije je sportaš. Nakon što smo vidjeli koliko trkača je koristilo trkačku tenisicu za svakodnevni trening, vodili smo se tom spoznajom kao okvirom za naše dizajnersko rješenje" kaže Dave Raulo, Senior dizajner obuće za trčanje. „Tenisica je dizajnirana kako bi pružila udobnost, siguran odskok te omogućila odgovarajuće performanse za svakodnevni trening."

nike lunar tempo

ODGOVARAJUĆA POTPORA ZA SVAČIJI TEMPO: Nike Lunar Tempo tenisica olakšava svaki pokret zahvaljujući posebnoj Lunarlon pjeni na potplatu. Riječ je o elastičnoj pjeni koja istovremeno pruža odgovarajuću potporu i osjećaj mekoće i udobnosti, čak i prilikom naglih i energičnih pokreta.

PRILAGOĐENE KILOMETRIMA: dizajneri su zadržali fleksibilnost i lakoću te unaprijedili prijanjanje, izdržljivost i odskok kako bi osigurali što veći broj kilometara na treningu. To se postiglo poboljšanjem džona čiji su oblik Nikeovi dizajneri simpatično usporedili s – vaflom. Poboljšani džon još bolje prijanja uz površinu i neutralizira udarce, dok je istovremeno nevjerojatno otporan i fleksibilan, čime trajno zadržava svoj prvobitni oblik.

UDOBNOST I LAKOĆA: gornji dio tenisice izrađen je od Nike Flywire i Nike Flymesh materijala za bolju potporu, bez dodavanja težine ili žrtvovanja prozračnosti. Riječ je o materijalu koji nema šavove, a koji pruža trkačima udobnost i lakoću prozračnom mrežicom.

Nike LunarTempo donosi lakoću, amortizaciju, udobnost i prijanjanje potrebno za potporu trkačima tijekom rigoroznih dnevnih treninga bilo kojeg tempa.

Cijena: 899,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.