Nova resort kolekcija poznatog hrvatskog brenda donosi predivnu novu vizualnu priču – s pregršt novih odjevnih kombinacija. Fotografije su pune atmosfere i bajkovitog izričaja, u prepoznatljivom stilu koji brend njeguje već 22 godine

robert sever resort summer kolekcija 2023

Za ljetnu sezonu pred nama Robert Sever fokus je stavio na udobnost i funkcionalnost, koje su i inače temelj njegova brenda. Pripremili su izbor od 60 novih lookova, a sama kampanja dolazi s 30 novih vizuala.

robert sever resort summer kolekcija 2023

Cijela kolekcija se zasniva na korištenju pomno probranih vintage tkanina, pa tako još jednom kao pioniri održive mode u Hrvatskoj stavljaju naglasak na udobne kombinacije od pamuka, lana i svile koji svojim uzorcima evociraju prošla vremena, a oblicima zadovoljavaju suvremene svakodnevne potrebe. Kolekcija u kojoj je dominantna haljina kao okosnica ljetne garderobe predstavlja brend u sinkronizaciji uzoraka i boja.

robert sever resort summer kolekcija 2023

"Podliniju branda Retro chic predstavili smo prije dvije godine upravo zato kako bi izdvojili proizvode koji su izrađeni upravo tako i s tom nakanom – pa je tako i cijela ljetna kolekcija posvećena upravo tom načinu stvaranja i promišljanja. Uz predivnu odjeću pripremili smo i 30 novih modela ručno izrađenih kruna od staklenih kristala s detaljima leptira i buba – koje će obogatiti svaku kombinaciju, kao i kolekciju naušnica i ogrlica koji čine stilsku cjelinu", kaže Sever i dodaje kako su njegova inspiracija uvijek ljepota, radost života i osobna potreba da čini svijet ljepšim mjestom kroz svoj poziv.

robert sever resort summer kolekcija 2023

"Kroz moj rad uvijek se protežu slične fascinacije, pa je tako i ljubav prema prirodi i posebno prema flori i fauni uvijek prisutna. Predivne uzorke ,koji me podsjećaju na davno zaboravljene slikovnice Sarah Key, kao i na odjeću iz serije Mala kuća u preriji, sakupljali smo godinama, da bismo na kraju mogli stvoriti ovakvu jednu sadržajnu kolekciju i modnu priču."

robert sever resort summer kolekcija 2023

"Ovakvi artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke izgledaju izuzetno suvremeno nosivo i primjenjivo u svakodnevnom odijevanju", otkriva Robert Sever.

robert sever resort summer kolekcija 2023

Sama lokacija gospodskog posjeda Contessa iz 18. stoljeća na kojem je snimao fotografije upravo je zaokružila vizualnu idilu sa životinjama i predivnim baroknim pasminama konja koji su pridonijeli ljepoti fotografija i učinili ovu stilsku priču potpunom.

robert sever resort summer kolekcija 2023

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.