Nakon nedavnog otvorenja novog Parah storea u Zagrebu, ljetna kolekcija ove prestižne talijanske modne kuće specijalizirane za kupaći program i ekskluzivno donje rublje za žene i muškarce, nastavlja svojom bogatom ponudom intrigirati brojne poklonike Paraha koji uz ljetnu sezonu na pragu, upravo u Parahovim modelima traže svoj savršeni outfit za vruće ljetne dane

parah kupaći kostimi ljeto 2012

U Parah storeu u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici uz vrlo traženu liniju Conchiglia,  također su u ponudi modeli iz linije La Mia Africa u kojoj prevladavaju boja pudera, siva i zelena, od izražajnih do neutralnih tonova, te tzv. Color Block Line – linija koju karakteriziraju geometrijski motivi i vrlo zanimljiva linija Liberty line. Karakteristika ovog stila je dinamična, valovita linija, dekorativnost i asimetričnost. U njoj dominiraju oblici koji izgledaju kao da će oživjeti i izrastaju u forme poput biljaka, te se cjelokupna linija Liberty oslanja na umjetničke motive Secesije, odnosno Art Nouveaua.

„Kao i svake godine do sada, Parahov novi asortiman nije razočarao! Ovogodišnja ljetna kolekcija je takva da će doista svaka osviještena žena pronaći svoj omiljeni komad. Liniju Conchiglia preferiraju urbane žene, koje vole aktivan odmor i nesputanost a na odmoru ujedno žele odlično izgledati i biti zamijećene,“ naglašavaju iz Paraha, te dodaju: „La mia Africa je pomalo više za žene koje istančanog ukusa, koje vole luksuz i najfinije materijale. Uz većinu kupaćih kostima iz ove linije, raspoloživi su i kaftani i haljine u 100% prirodnoj svili.

parah kupaći kostimi ljeto 2012

Konačno, linija Liberty je omiljena među  ženama koje prate trendove, a koje su ujedno i umjetnički osviještene. U ponudi su jednodjelni kupaći kostimi, bikiniji s trokutićima, te bikiniji s pravim košaricama.

Valja naglasiti i da su uz kupaći program u ponudi i Parah ručnici koji su univerzalni te se mogu kombinirati sa svim istaknutim linijama. A ovoljetni must-have modne kuće Parah također su i šarene ljetne narukvice s Parah logom, izrađene u makrame tehnici koje će se od početka lipnja, također moći nabaviti u Parah store-u na zagrebačkoj adresi Gundulićeva 13. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.