Na 26. katu, s veličanstvenim pogledom na grad, Högl je priredio mali modni performans inspiriran 70-im godinama prošlog stoljeća i predstavio aktualnu kolekciju

hogel 70e

Sloboda izbora nazirala se već 60-ih, a svoj puni zamah dobila je u 70-ima kada je sve postalo dopušteno – ograničenja su popustila, kreativnost se razmahala i više ništa nije sputavalo ljude da slobodno izraze svoje stavove i osobnost, a moda je sve to odražavala.

hogel 70e

Uzbudljive i bezbrižne, 70-e su bile godine buđenja samosvijesti u žena, uzavrelo doba modnog eksperimentiranja i traganja za novim izričajima pa su i Höglovi dizajneri s posebnim entuzijazmom posegnuli u tu neiscrpnu inspiraciju.

hogel 70e

Jedinstveni prostor Rooftrop Lateral na 26 katu nebodera u srcu Zagreba bio je savršeno mjesto za Höglov modni performans. Stilistica Barbara Repe spojila je novu kolekciju Roberta Severa s vintage komadima iz vlastitog fundusa i stvorila savršenu podlogu za predstavljanje aktualnih Höglovih modela cipela, gležnjača i čizama.

hogel 70e

"Disco, funk, soul i punk – sve to smo 'uglazbili' u našu kolekciju jesen/zima! Trendovske boje, retro dizajn, neodoljivi detalji – sve je tu kako bi se naglasila ženstvenost, a istovremeno sačuvala funkcionalnost i maksimalna udobnost. Högl ostaje vjeran svojoj misiji stvaranja obuće za žene svih godina i uvjerena sam da će i u novoj kolekciji sa zadovoljstvom hodati i plesati sve generacije", kaže Sanja Faber, regionalna menadžerica Högla.

hogel 70e

Sve je bilo u stilu ludih 70-ih i druženje je proteklo u dobrom raspoloženju, ali pritom vrlo odgovorno, a gostima nije bilo teško pridržavati se svih epidemioloških mjera. Uz poneki šarmantni modni detalj iz 70-ih, zablistale su brojne dame: Tihana Harapin Zalepugin, Ana Marija Ricov, Snježana Mehun, Antonella Malis, Ivana Delač, Ana Lisak, Jadranka Pezo, Daniela Živković, Tanja Cerinski Štimac i Ana Matutinović.

hogel 70e

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.