Uspjeh ostvaren pri predstavljanju modne kolekcije za proljeće i ljeto 2018. na reviji održanoj tijekom njujorškog tjedna mode dao je Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes, dodatni poticaj da i najširu publiku upozna sa svojom kolekcijom cipela Superheroicly. Pred nama je kampanja posvećena samo njima. Cipele Superheroicly nasljeduju prepoznatljiv izričaj brenda Hero4Heroes: zaigrane su, odvažne, raznobojne i kreativne

hero4heroes cipele jesen 2017

Ova talentirana dizajnerica otkrila nam je kako je kreiranje linije cipela za nju bio savršeno prirodan korak u zaokruživanju ready-to-wear kolekcije. Inspiraciju je pronašla na putovanjima europskim gradovima poput Barcelone i Londona, kao i u rodnoj Rijeci – a trag tog nadahnuća možemo pratiti i u nazivima pojedinih modela.

hero4heroes cipele jesen 2017

Nova kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes s jarkim kolorističkim akcentima, detaljno razrađenim uzorcima i šljokicama. Cipele su izrađene u Italiji, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do antilopa.

hero4heroes cipele jesen 2017

hero4heroes cipele jesen 2017

Stvarajući modu za heroine svih uzrasta – curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake – Hero4Heroes obraća se odvažnim ženama, koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja. Priču o kolekciji Marijana Hero završila je sljedećim riječima: “Svaka je kreacija jedinstvena; ona je nedovršena priča koju onda svojom osobnošću i stavom završava žena koja je nosi. Želim da svaka osoba koja nosi Hero4Heroes bude samoj sebi ‘modna heroina', da samu sebe vidi kao neponovljiv izraz vlastite jedinstvenosti.”

hero4heroes cipele jesen 2017

Vizuali kolekcije cipela su snimljeni u Londonu.

Fotografija: Saskia Lawson
Styling: Craig Hemming
Model: Scarlett Howard

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.