U spoju fantastičnih živih boja i industrijske arhitekture, ističe se karakter kolekcije koji počiva na bogatstvu tkanina i prepoznatljivoj silueti. Hrvatski modni brend Amân donosi eleganciju s dozom stava, time se otvara prostor osobnom potpisu i transformaciji u stil žene koja ga bira

martina budek, aman

Martina Budek

U kampanji hrvatskog modnog brenda Amân, koji je unutar nekoliko mjeseci postao pravi hit na domaćoj modnoj sceni, duh koncepta sjajno interpretira RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Kao uspješna mlada žena, Antonija se odlično snašla kao Amân ambasadorica jer je u svakoj prilici, uz sve poslovne i obiteljske obaveze, uvijek besprijekorno ženstvena i glamurozna.

martina budek, aman

Vizualnu definiciju kampanje za aktualnu sezonu jesen/zima potpisuje mladi talentirani fotograf Srećko Rundić koji je, svojim poimanjem Amân estetike, zaokružio ideju dizajnerice Martine Budek. Prirodno svjetlo ističe vibrantne boje i teksture luksuznih tkanina, tako da ih poželimo dotaknuti, a silueta je definirana čistim mekanim linijama.

martina budek, aman

martina budek, aman

Filozofija branda vrlo je jednostavna - ono sto žene žele, a to je lijepo se odijevati svaki dan i u svakoj prilici, biti posebne i zamijećene. Amân komade možete zamisliti na ženi koja odlazi na poslovni sastanak u Zagrebu, na večeru u Parizu ili izlazi u klub u New Yorku.Kolekcija slavi osobnost i stil svake žene koja se odjećom želi izražavati i isticati, ovisno o prilici ili osjećaju. Amân žena odvažno živi svaki svoj trenutak, a pritom cijeni luksuz udobnosti i voli biti nesputana.Amân kolekcija stavlja naglasak na elegantnu stranu žene, s dozom karaktera.

martina budek, aman

Uz neizostavne haljine, Amân predstavlja mnoštvo zanimljivih statement komada - kaputa, jakni, hlača i tunika - koji se redom lako kombiniraju.Tkanine su izuzetno važne i prepoznaje se posvećenost pri izboru za svaki pojedini komad. Kolekciju definiraju tkanja koja imaju jasnu strukturu - pamučni i vuneni brokati, zatim high-tech platna sa teksturom od metalnih niti čija je obrada tehnološki dovedena do savršenstva pa su ujedno i izuzetno udobna za nošenje.Uz raskoš brokata, kombiniraju se bogati fluidi svile i viskoze, a prate ih i pamučna tkanja specifične završne obrade.

martina budek, aman

Dizajnerica Martina Budek, koja stoji iza cijele ove uzbudljive modne priče, zanimljiva je i hrabra žena, koja se nakon karijere na RTL-u, odlučila posvetiti svojoj velikoj ljubavi – modi. Martina je još jedna od mnogih poduzetnih i neustrašivih žena u Hrvatskoj koje se ne boje svoje snove prenijetu u stvarnost i kao takva istinska je inspiracija.

Njen brend Amân je zaokružena priča luksuzne odjeće u svakodnevnom životu, a dostupna je na prodajnom mjestu u Zagrebu, na adresi Maksimirska 27.

martina budek, aman

Fotografija: Srećko Rundić
Styling: Ivan Friščić, Željka Molnar
Kosa: Zvonimir Franić za ''F''
MUA: Sanja Agić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.