Nova kolekcija Vogue naočala donosi tri elegantne i dinamične linije, posebno osmišljene za tri različita tipa žena. Od trendovskog i ironičnog stila linije In Vogue, kreirane za žene koje žele istražiti modne novitete, preko suvremenog i sofisticiranog ukusa koji utjelovljuje Casual Chic, osmišljen za mlađe žene koje njeguju originalan, moderan i svestran stil, pa do klasičnih, elegantnih modela linije Timeless, posvećene ženama koje traže eleganciju i ženstvenost u svakom pogledu, te cijene rafinirane detalje i luksuznu kvalitetu. 

eva mendes vogue eyewear 2013

Još od 1970-ih Vogue Eyewear je svoju kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala posvetio ženama koje obožavaju modu i spremne su eksperimentirati s različitim stilovima. Žena koja nosi Vogue je samouvjerena i uživa nositi najnovije trendove kombinirajući ih i prilagođavajući svojem osobnom preopoznatljivom stilu. Takva žena utjelovljuje duh našeg vremena i odabire naočale Vogue jer u njima prepoznaje dinamičnu dozu rafiniranosti. Za nju Vogue Eyewear predstavlja mladenački i urbani izraz modernih trendova u svakodnevnom životu.

Nova kolekcija donosi tri elegantne i dinamične linije, posebno osmišljene za tri različita tipa žena. Od trendovskog i ironičnog stila linije In Vogue, kreirane za žene koje žele istražiti modne novitete, preko suvremenog i sofisticiranog ukusa koji utjelovljuje Casual Chic, osmišljen za mlađe žene koje njeguju originalan, moderan i svestran stil, pa do klasičnih, elegantnih modela linije Timeless, posvećene ženama koje traže eleganciju i ženstvenost u svakom pogledu, te cijene rafinirane detalje i luksuznu kvalitetu.

IN VOGUE

vogue model 1

Svojom inspiracijom u prošlim vremenima i super-modernom reinterpretacijom, ovaj model sunčanih naočala spaja futurističku strukturu s kontrastnim prozirnim/zamagljenim detaljima kreirajući neobičan izraz stila. Dizajnirane su za samouvjerene mlade žene koje vole retro-look, ali i najnovije modne trendove: imaju poluotvoreni okvir s elegantim urezanim linijama s prednje strane i na ručkicama te najlonsko učvršćivanje leća. Ovaj obavezni modni detalj nadolazeće sezone dostupan je u širokom izboru boja: zamagljena crna / gunmetal s gradualnim sivim lećama, zamagljena crna / blijedozlatna s gradualnim smeđim lećama, izbrušena srebrna s gradualnim plavim refleksivnim lećama.

VO2775S

vogue model 2

Ovaj model od injektirane plastike dizajniran je za mlađe žene koje vole pratiti najnovije trendove. Već svojim izgledom sugerira eleganciju i suvremeni stil u kojem se stapaju zabava i romantika, dok mačkasti oblik i efekti boja daju dašak posebne energije.Tehnika injektiranja u kalup omogućuje iznimnu lakoću, nosivost i snagu dok je acetatni prednji dio oblikovan tako da leće preuzimaju boju trešnje te plave i blijedo zelene gradualne nijanse. Kao savršen izbor za žene koje žele najmoderniji izgled kako bi bile korak ispred aktualnih trendova, ovaj je model dostupan u nizu kombinacija boja: od blijede havana smeđe sa smeđim gradualnim lećama do zamagljene blijedozelene s gradualnim sivim lećama.

CASUAL CHIC

VO3287S

vogue model 3

Glamurozni veliki okvir kreiran je injektiranjem plastike u kalup da bi potom bio dodatno ukrašen premazima u boji te metalnim detaljima usklađenima s bojom ručkica. Svojim modernim pristupom ovaj se model odvaja od tradicionalnog koncepta leptirastog oblika te donosi okvir koji je i zaobljen i četvrtast. Dobiven igrom tri usklađena geometrijska oblika u zabavnim nijansama, ovaj okvir nudi zanimljivu kombinaciju originalnih i atraktivnih detalja. Idealan je za mlađe žene koje traže svestran i elegantan modni dodatak, a dostupan je u paleti kombinacija trendovskih boja: tamnosmeđi prednji dio s ručkicama u blijedozlatnoj boji i lećama u gradualnoj smeđoj, ili prozirni prednji dio s ručkicama u boji gunmetal i gradualnim sivim lećama, ili pak bež okvir s gunmetal ručkicama i gradualnim smeđim lećama.

TIMELESS

VO2771SH

vogue model 4

Elegancija više nije detalj, već način življenja. Na temelju takvog koncepta kreiran je bezvremenski model dostupan u romantičnim bojama i obogaćen očaravajućim funkcionalnim detaljem perle u razini zgloba na ručkicama naočala. Injektirani materijal jamči iznimnu lakoću, nosivost i otpornost, kao i sigurnost apsolutne preciznosti i točnosti u pripremi i kreaciji detalja. Dizajnirane za elegantnu i romantičnu ženu koja želi izgledati što ženstvenije i pritom dodati dašak originalne elegancije svom stilu, ove su naočale dostupne u paleti glamuroznih kombinacija boja uključujući nježne boje koje se pretapaju i na okvirima i na lećama. Tu su tamnozeleni/maslinastozeleni prednji dio sa smeđim ručkicama i zelenim lećama, crni prednji dio i ručkice sa sivim lećama te ljubičasti/pješčani prednji dio s plavim ručkicama i smeđim/ružičastim lećama.

Ostali modeli: Vogue Sun Collection 2013.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.