Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu ne samo domaćih nego i regionalnih modnih kampanja. Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju “Bloom Noir” snimljena je u režiji nagrađivanoga modnog fotografa Mladena Šarića, te prezentira nevjerojatan spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22

boudoir jesen 2016, zima 2017

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu. Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

boudoir jesen 2016, zima 2017

boudoir jesen 2016, zima 2017

boudoir jesen 2016, zima 2017

boudoir jesen 2016, zima 2017

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

boudoir jesen 2016, zima 2017

MAKE-UP: Saša Joković
HAIR: Milena Maršić (Salon Glamour)
STYLING: Ivana Pavić
MODEL: Zara Ružić (Color Models Management)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.