Kada je adidas Originals prvi put lansirao Superstar tenisice davne 1969. godine, riječ superstar (superzvijezda) imala je samo jedno značenje. Danas, ona više nije jednoznačna i malo tko zna što ona zapravo predstavlja. U godini reizdanja i noviteta unutar Superstar linije tenisica, koja započinje predstavljanjem novih, uzbudljivih modela u raznim bojama, adidas Originals odlučio je krenuti u potjeru za objašnjenjem što znači biti superstar i koje je uopće značenje te riječi

adidas superstar

U svojoj potrazi odlučili su upitati superzvijezde današnjice što za njih znači riječ superstar? Zabavljač i kreativac Pharrell Williams smatra: "Biti superstar nema veze s brojem likeova, brojem dijeljenja sadržaja ili pregleda filmića". Za svjetski poznatog nogometaša Davida Beckhama superstar: "Nema veze s težnjom da budeš next big thing", dok pjevačica Rita Ora zaključuje: "Superstar ne znači da moraš hodati već utabanim stazama." Iako su Pharrell, David i Rita imali različite kreativne puteve, njihove početne motivacije su iste. Pharrell je imao nesavladivu potrebu za stvaranjem glazbe, a Beckham je samo htio postati što bolji nogometaš. Oni nisu bili željni slave; slava je samo "nuspojava" njihove predanosti i napornog rada.

adidas superstar

adidas superstar

Jedna stvar je sigurna - bilo da je 1969. ili 2015. godina - ne postoje prečaci do postajanja superstarom. Pogledajte kratki filmić adidas Originalsa, u režiji Karima Huu Doa, švicarskog redatelja poznatog po filmićima i glazbenim video spotovima na temu što znači biti superstar u 2015. godini: a.did.as/superstarfilm.

Za adidas, riječ superstar veže se uz njihov najpoznatiji model tenisica koji je proslavio adidas Originals prvo na košarkaškim terenima, a zatim i na ulicama diljem svijeta. Ove tenisice svojom su klasičnom siluetom i minimalističkim dizajnom od prvih košarkaških performance modela ubrzo postali ikona uličnog stila - prave superzvijezde. Od sada se klasični bijeli i crni modeli Superstar tenisica s legendarnom gumenom 'kapicom' na prednjem dijelu tenisica mogu pronaći u crvenoj, plavoj i bijeloj boji s zlatnim motivima. Ovi modeli sigurno će se svidjeti svim ljubiteljima ulične mode i nepogrešivog stila.

Cijena novih modela adidas Originals Superstar tenisica iznosi 689,00 kuna, a dostupni su ekskluzivno u adidas shopovima u Ilici i Arena centru u Zagrebu te City Galeriji u Zadru.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.