Nakon što je 20 godina obuhvaćao dekorativan asortiman za dom te modu hrvatskih i talijanskih dizajnera, obiteljski brand Amelie predstavlja modnu liniju koju potpisuje dizajner Zoran Mrvoš. Uživajte u artističkoj jednostavnosti i pročišćenim linijama u kojima ćete jednako samouvjreno moći prošetati tržnicom ili umjetničkom galerijom

amelie zoran mrvos

Obiteljski brand Amelie, čiji su vlasnici supružnici Nataša i Nenad Šneller, već je 20 godina poznat  Zagrepčanima, ali i široj populaciji. Dosad je obuhvaćao dekorativan asortiman za dom te modu hrvatskih i talijanskih dizajnera, a dostupan je na tri lokacije u Amelie dućanima u Zagrebu u Jurišićevoj 28, Ilici 54 te trgovačkom centru Avenue Mall. 

amelie zoran mrvos

Nakon dva desetljeća Amelie ima za vas pravu modnu poslasticu - istoimenu modnu linije koju potpisuje dizajner Zoran Mrvoš, a nastala je povezivanjem dugogodišnjeg iskustva u trgovini i modi s pažljivim osluškivanjem želja i potreba domaćih kupaca za dizajnerskim, modernim i atraktivnim odjevnim predmetima. 

amelie zoran mrvos

Modna linija Amelie usmjerena je na modernu, urbanu i samouvjerenu ženu koja prije svega zna što hoće. Jedinstvenost u dizajnu ističe se kao odlika brenda pa će tako Amelie žena uspjeti spojiti nespojivo zahvaljujući artističkoj jednostavnosti koja će joj omogućiti da u istom trenutku bude u trendu i jedinstvena, neovisno o tome šeće li zagrebačkim Dolcem ili posjećuje likovnu izložbu.

amelie zoran mrvos

Kako bi sve žene u Hrvatskoj mogle uživati u njoj, kolekcija je dostupna na www.ameliefashiondesign.com.

amelie zoran mrvos

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.