Inspirirana 80-ima i 90-ima, zadarska dizajnerica kreirala je kolekciju kupaćih kostima koji doista laskaju ženskoj figuri. Retro gaćice visokog struka, volani, zebra print… Među modelima svatko će za sebe pronaći onaj u koji mu savršeno dogovara za dugo toplo ljeto

becha wild waves

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić i ove sezone izbacila je kolekciju kupaćih kostima, napravljenih od izrazito kvalitetnih materijala u kombinaciji retro tekstura kojima dominiraju mat pruge i sjajne likre. Estetika hrabrih osamdesetih i devetesetih godina, Boženi je poslužila kao inspiracija za kreiranje jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima, kojima dominiraju elegantni i odvažni ženstveni krojevi konstruirani da laskaju ženskoj figuri.

becha wild waves

Dvodijelnim modelima su poveznica retro gaćice visokog struka koje se mogu kombinirati s trokutićima, ženstvenim tuba topićima te odvažanim modelom topa u bijeloj boji na jedno rame s volanima zebra printa.

becha wild waves

Jednodijelni crni kupaći kostimi prekrivaju sve nedostatke, minimalistički dizajn ili model s volanom ukrast će srca ljubiteljicama ovakvih modela. Iako linijom Becha kostima prevladavaju crna i bijela, dizajnerica je kolekciju "Becha Wild Waves" upotpunila i dodala jarku pink, pastelnu lila i životinjski print zebre.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.