Besramno glamurozna, dragocjena i razigrana, kolekcija Anna Dello Russo za H&M istinsko je slavlje mode i zabave. Svjetlucajući zlatnim i treperavim tirkiznim i narančastim nijansama, ova senzacionalna ponuda odraz je Annine ljubavi za ukrasima te sklonosti preobilju i zabavi

anne dello russo za h&m

„Modni su dodaci presudni", kaže legendarna modna ikona Anna Dello Russo. „Ne samo da vam omogućavaju igranje modom na koji god način želite, dajući vašim kombinacijama dodir osobnosti, već su ključni artikli da onomu što već imate u ormaru udahnete novi život: nosite ogrlicu, narukvicu i naušnice, u ruci imajte večernju torbicu te zaokružite izgled šeširom i sve će izgledati kao novo. Modni dodaci vitamini su mode: trebate se njima slobodno koristiti."

„Ova je kolekcija tako energična i razuzdana", dodaje Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u. „Našim će kupcima biti iznimno uzbudljiva i ekstravagantna, uz neprocjenjiv dašak plemenitosti. Ponajviše je tu zlata, doista je spektakularno: ti će komadi udahnuti nov život svačijoj garderobi. Ideja je pružiti luksuz s kojim se možete poigrati, po pristupačnoj cijeni."

anna dello russo za h&m

Kolekcija sadrži nakit, sunčane naočale, cipele, torbice. Međutim, početna je točka putna torba: tirkizni kofer s kotačićima i pozlaćenim motivima. „Žljela sam oživjeti uzbuđenje modnih tjedana kada se nalazite u sanjarskom modnom balonu poput paralelne stvarnosti. Pokušala sam uhvatiti osjećaj slobode, radosti i uzbuđenja. Kada putujemo, uvijek želimo sa sobom imati svoje omiljene komade. Svidjela mi se ideja kofera s kotačićima s privjesnicom za ime u obliku krune u koji stane čitava kolekcija: zračne luke bit će manje sive i neosobne ako u svojoj prtljazi imate takav komad. Poput maglice vilinske prašine ili Alisinog bijelog zeca koji otvaraju vrata nove dimenzije", kaže Anna.

anna dello russo za h&m

U središtu je pozornosti veličanstven nakit. Kićen i mediteranski, kako oblikom tako i sjajnim bojama, pomalo nadrealan zbog zmija i krokodila koji se omataju oko vrata i zglobova u vidu pozlaćenih lanaca prepunih privjesaka, antiknih kamenih naušnica, ukrasnih trakica za ruke dragocjenih poput pravog nakita. Bogatstvo ukrasa prenosi se i na elegantne večernje torbice: Cucciolina, Annin modni psić, pojavljuje se kao modni dodatak na kopči tirkizne torbice. Za potrebe svakog nadobudnog modnog fana iz prvih redova tu su velike sunčane naočale zlatnih okvira, lančići i aplikacije životinja te cipele s prepoznatljivom visokom potpeticom, od sandala do visokih domina čizama. Pernati šešir koji zaustavlja dah zaokružuje ponudu.

Ovaj radosni trud oda je modi kao sredstvu za ponovno osmišljavanje svakodnevice. „Moja je poruka: koristite se modnim dodacima kao osobnim potpisom i zabavnim načinom da revitalizirate svoj život i garderobu: pretvorit ćete običan dan u senzacionalan modni tjedan.", kaže Anna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.