Poznati francuski brend naočala IZIPIZI sa svakom kolekcijom oduševljava obožavatelje ovog veselog brenda, a za svoj 10. rođendan pripremili su posebnu kolekciju za savršen ljetni look

izipizi kapsule kolekcija

Vesele boje i bezvremenski modeli savršeno se uklapaju u svaku ljetnu modnu kombinaciju i sastavni su dio svake torbe za plažu. Ove sezone IZIPIZI nas je odlučio razveseliti limitiranom edicijom. Svoj najprodavaniji i must have model #D Tortoise okruglog oblika, koji je postigao ogroman uspjeh širom svijeta, izbacili su u posebnoj žutoj boji. IZIPIZI ističe osmijeh kao jednu od svojih temeljnih vrijednosti, a ovaj model će vam ga sigurno izmamiti.

izipizi kapsule kolekcija

Naša mlada glazbenica Nika Turković zna da su sunčane naočale must have modni dodatak za ljeto i savršeno nadopunjuju svaki ljetni look. Na vrućini gradskog asfalta ili uz ljetne morske radosti, Nika je za sebe izabrala nove modele iz kapsula kolekcije. Ovaj model je dostupan u verziji sunčanih naočala za odrasle, sunčanih naočala za djecu i naočala za čitanje.

izipizi kapsule kolekcija

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.