Brojna su vjenčanja prošle godine morala biti odgođena i zato se nadamo da će sezona koja je pred nama omogućiti svim mladencima da održe iščekivana vjenčanja onako kako su i zamislili. A evo i kolekcije koja će se svojom raskoši sjajno uklopiti u zimsku bajku

fidelio tailored clothing wedding kolekcija

Iako većina parova želi proljetno ili ljetno vjenčanje, zimski wedding editorijal Fidelio Tailored Clothing tima, inspiriran ruskom estetikom, mogao bi vas navesti da promijenite mišljenje i svoju ljubavnu priču pretvorite u pravu romantičnu zimsku bajku.

fidelio tailored clothing wedding kolekcija

Stari mlin, maleno jezero opasano šumom i pahulje koje ne prestaju padati bili su prava atmosfera za priču o jednom romantičnom i nježnom vjenčanju. Tamno zeleni sako s kontrastnom bordo vunenom kravatom, u kombinaciji s hlačama boje slonovače, skladno se uklopio s dugom vjenčanicom od čipke boje crvenog vina te smaragdno zelenom bundom i rukavicama iste boje. Poluspuštena valovita kosa i make up s naglašenim usnama dodatno su zaokružili ovaj stil, a netipičan, drugačiji vjenčani outfit u ovim zimskim, kontrastnim bojama pokazao se kao pravi odabir za ovu šumsku lokaciju.

fidelio tailored clothing wedding kolekcija

Vjenčani outfit inspiriran Sankt Peterburgom i raskošnim ruskim vjenčanjima savršeno se uklopio u dvorac Stara Sušica. Ovaj povijesni dragulj Gorskog kotara u netaknutoj stoljetnoj šumi idealna je scenografija za glamurozno zimsko vjenčanje. Crne smoking hlače i baršunasti sako tamne ljubičaste boje s crnim reverima vjerno su predstavili luksuz i eleganciju dvorca, nadopunjujući se savršeno s nježno rozom vjenčanicom ukrašenom perlama te bijelim krznom, šubarom i vintage rukavicama.

fidelio tailored clothing wedding kolekcija

Iako je snimanje ovog editorijala obilježeno snježnim pahuljama, s fotografija zrači isključivo toplina i ljubav, pa neka vam ove bajkovite fotografije budu inspiracija za savršeno zimsko vjenčanje i jedan potpuno drugačiji stil. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.