Od reciklirane plastike do fine kože, transformacija Mirjam Krajine u svijetu modnih dodataka je očaravajuća. Zamislite umjetnost torbi koje se s vremenom razvijaju, torbi koje pričaju priču svojim prirodnim promjenama... Raw Bag kolekcije upravo je to - torbe nisu samo modni dodatak, već "živi entitet" oblikovan vodom i suncem 

raw bag torbe mirjam krajina

Nakon što je posljednje tri godine kreirala inovativne torbe od reciklirane plastike, dizajnerica i kostimografkinja Mirjam Krajina napravila je mali zaokret u svom dizajnerskom pristupu i predstavili prvu Raw Bag kolekciju od prave kože. 

raw bag torbe mirjam krajina

"Htjela sam stvoriti nešto potpuno prirodno, što je istovremeno održivo i trajno", rekla je dizajnerica o svojoj odluci da počne koristiti prirodnu kožu.

raw bag torbe mirjam krajina

Sva koža korištena u kolekciji je prirodno štavljena, netretirana štetnim kemikalijama i premazima, a nošenjem i njegovanjem dobiva prirodnu patinu koja joj daje šarm. 

raw bag torbe mirjam krajina

"Oduvijek me fascinirala estetika zgužvanog i grešaka koje su meni osobno nešto predivno", kaže dizajnerica kojoj je nadahnuće za dizajn sedam torbi u ovoj kolekciji bila forma zgužvanog škarnicla. Torbe iz kolekcije dizajnerica će postepeno otkrivati na svom Instagram profilu @raw__bag , a svaka od njih, otkrila je, ima i prirodnu i zgužvanu formu.

raw bag torbe mirjam krajina

Kolekciju torbi prati i kampanja pod sloganom Shaped by Water / Formed by Sun jer svaku od njih kroz godine će priroda dodatno oblikovati i pretvoriti u još šarmantniji i posebniji komad. Kampanju je snimila Kristina Vrdoljak dok se u ulozi modela našla Matilda Elizabeta Štilinović.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.