KLISAB i Ghetaldus predstavljaju najavnu kampanju za ekskluzivnu kolekciju naočala snimljenu na lokacijama Nacionalnog parka Paklenica

klisab ghetaldus

Deseti veljače rezerviran je u kalendarima modnih znalaca za uvid u najočekivaniju modnu suradnju ove sezone, ekskluzivnu kolekciju naočala koje je KLISAB, omiljeni hrvatski modni brend nove generacije, dizajnirao za Ghetaldus optiku.

klisab ghetaldus

Ususret predstavljanju suradnje, KLISAB i Ghetaldus lansiraju zanimljivu kampanju kojom najavljuju kolekciju te uoči same premijere otkrivaju neke od modela koji će se naći u ovoj jedinstvenoj kolekciji sunčanih i dioptrijskih naočala koja će razoružati sve ljubitelje ovog nadaleko obožavanog modnog dodatka.

klisab ghetaldus

Vrhunskim komadima odjeće te svojim popularnim torbama koje uživaju "it" status, modni dvojac je ovom suradnjom pridodao i kolekciju naočala KLISAB za Ghetaldus, proširivši tako ponudu dizajnerskog asesoara sa svojim potpisom.

klisab ghetaldus

KLISAB za Ghetaldus kolekcija bit će predstavljena u ponedjeljak 10. veljače 2020. u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Gundulićevoj 6 u Zagrebu. Kolekcija će od 11. veljače biti dostupna u prodaji.

klisab ghetaldus

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.