Ove godine genijalni Profesor Baltazar slavi 50. rođendan. Kako bi obilježili tu okruglu brojku, u autorskoj radionici nakita Lapidarium izradili su kolekciju nakita s njegovim likom i set magneta s likovima iz slavnog crtića

nakit prof baltazar

U kolekciji se mogu pronaći privjesci, manžete, magneti i mali broševi izrađeni u srebru ili pozlaćenom metalu, a osim u Lapidariumu u Radićevoj 10, mogu se pronaći i u Muzeju za umjetnost i obrt.

nakit prof baltazar

Omiljeni profesor Baltazar iz najpoznatijeg zagrebačkog animiranog serijala koji proteklih 50 godina promiče nenasilno rješavanje problema i pozitivne vrijednosti, poslužio je kao inspiracija vrijednim umjetnicima zagrebačke autorske radionice Lapidarium. Maleni komadi iz Baltazar kolekcije vjerno prikazuju slavnog profesora u prepoznatljivim zelenim hlačama i crnom sakou, s bradom i šeširom, a u ponudi je i verzija s epruvetom u ruci.

nakit prof baltazar

Cijene Baltazar kolekcije kreću se od 38 kuna za magnete, privjesci su 95 i 195 kn, ovisno o materijalu od kojeg su izrađeni, a mogu se kupiti i u kompletu s ogrlicom po cijeni od 320 kuna. Maleni broševi su 125 i 250 kuna, dok se manžete prodaju po cijeni od 780 kuna.

nakit prof baltazar

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.