Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac u svoj dizajn udahnjuje neki novi modni element kojim svoj identitet prikazuje u drugačijim okvirima. Uz haljine koje su uvijek u fokusu njenog modnog djelovanja, ove sezone dizajnerica predstavlja prekrasne kapute i pelerine u nijansama pudera te hlače, bluze i pleteninu

diana viljevac zima 2016, 2017

Na ovaj modni iskorak dizajnerica Diana Viljevac odlučila se jer je svojim klijenticama htjela ponuditi modne kombinacije koje su idealne i za dnevne i za večernje prigode. Osim kolorita, dizajnerica je novom kolekcijom predstavila i jednostavniji pristup formi i krojevima koji su ovom kolekcijom pročišćeniji. Koloristički prevladavaju zemljane i puderaste boje, dok materijali koji su korišteni su vuna, viskoza, pamuk i čipka.

diana viljevac zima 2016, 2017

diana viljevac zima 2016, 2017

Iako je u svoj potpis udahnula moderan prizvuk, dizajnerica i dalje ostaje vjerna svom romantičnom potpisu koji je prožet i ovom kolekcijom. Ovom kolekcijom dizajnerica je prikazala i svoj modni modni rast i do sada ovo je njena najozbiljnija kolekcija.

diana viljevac zima 2016, 2017

Cijeli kolekcija je dostupna u Showroomu na adresi: Šenoina 11 ili putem Facebook stranice Diana Viljevac.

Foto: Jelena Balić
Model: Dolores /Sonic Models
Make up: Simona Antonović
Frizura: Hairvetica

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.