Pompone, te vesele šarene kuglice od mekih, "cufastih" materijala najčešće povezujemo s dječjom modom i zimskim stilom. Naći ćemo ih na vrhu zimskih kapa ili na resicama šalova... No pomponi, posebno oni sitniji, značajan su element etno stila i nerijetko krase tradicionalne nošnje, nakit, ali i vjersku odjeću

pomponi ljeto 2015

Kaftan s pomponima

Ovog ljeta pomponi su se na velika vrata vratili u "mainstream" modu - možemo ih vidjeti kako ukrašavaju torbe, kaftane, odjeću, marame, sandale, nakit... Ove vesele šarene loptice većeg ili manjeg promjera odlično izgledaju kao detalj u cjelokupnom ljetnom stilu. Daju poseban zaigrani šarm modnim kombinacijama te svojim bojama i oblikom dinamiziraju i najjednostavniji stajling.

pomponi ljeto 2015

Ogrlica Akong London

Razigrani i žarkih boja mame nam osmijeh na lice i privlače poglede na naša modna rješenja. Na Internetu su posebno popularne postale torbe s pomponima koje potpisuje dizajnerica Sophie Anderson - maksi i ručne torbe s etno motivima i prugicama, ukrašene su pomponima. Nakit koji izrađuje poznata londonska kuća nakita Akong London, inspiriran je tribal i etno modom te je također nerijetko ukrašen pomponima. No pompone ćete i sami lako moći aplicirati na svoje odjevne predmete ili modne dodatke pa ako ste kreativni i imate vješte ruke, dajte mašti na volju i neki stari komad osvježite novim daškom modne svježine.

pomponi ljeto 2015

Gladijatorice s pomponima preplavile su Instagram

pomponi ljeto 2015

pomponi ljeto 2015

Torbe s potpisom Sophie Anderson koje se mogu naći na Net-a-Porteru

pomponi 2015

Guess kampanja za ranu jesen 2015. - pomponi na obodima šešira

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.