Replay Jeans arena u birano društvo najkvalitetnijeg denima uvodi TOUCH, najnapredniji model jeansa u svijetu. Zaljubljenice u ovaj brand, modne urednice, blogerice i općenito pratiteljice trendova s nestrpljenjem su dočekale dan kada je Replay svoje storeove obogatio novim modelom! Inovativan TOUCH model donosi potpuno novi dizajn jeansa za žene u obliku iznenađujuće bogatog i atraktivnog materijala. Ovoga puta, inovacija je zaista jednostavna: naime riječ je o modelu koji je savršeno usklađen s vašim tijelom

replay touch traperice

Replay TOUCH krasi potpuno novi dizajn, bogati i atraktivni materijali te preformanse obrađene do najsitnijih detalja! Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja ovog jeansa, a po prvi puta možete uživati u spoju seksiplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži.

TOUCH zadržava sve napredne karakteristike postojećeg Hyperflex modela te donosi nekoliko noviteta u jeans svijet – zahvaljujući posebnom kroju, izgledat ćete vitkiji za jedan konfekcijski broj, a osim toga, uz ovaj model, slobodno možete zaboraviti na dosadne nabore na koljenima zahvaljujući inovativnom RECALL sistemu koji vaš najdraži jeans vraća u oblik idealan baš za vas.

replay touch traperice

TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način.

Dolaze u četiri standardna modela: SKINNY CROPPED, SKINNY LOW WAIST, SKINNY HIGH WAIST i SKINNY SUPER HIGH WAIST. Što se boja tiče modeli dolaze u tamno plavoj, medium svijetlo plavoj, crnoj, sivoj i bijeloj.

replay touch traperice

Cijena ovog modela se kreće od 1.360,00 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.