Kožnata torbica Mignonne hrvatskog dizajnera Ivana Alduka oduševila nas je dizajnom i bojama, i bit će savršen dodatak za chic ljetne večeri 

alduk torbe 2022

Ivan Alduk je nedavno predstavio novu modnu kampanju za aktualnu kolekciju koja je definitivno izazvala reakcije. Naime, prvi put dizajner nije igrao na kartu savršenih modnih vizuala već se s kreativnim timom poigrao iskrivljenim proporcijama i drugčijim poimanjem ljepote. Kako je rekao "nesavršena kampanja za nesavršena vremena", a nama je i tada zapeo za oko savršeni kožnati komad koji je krasio svaku odjevnu kombinaciju. Naime, Alduk je izbacio mini kožnatu torbicu Mignonne, i to u 6 boja.

alduk torbe 2022

Pomalo klasična oblika, ali krutog formata sa specifičnim ručkama koje tvore čvor i u kombinaciji sa zlatnim metalnim lancem za nošenje preko ramena, prometnula se idealnog suputnika za sve večernje kombinacije. Diskretan logo branda je ono što i vežemo uz ovog dizajnera, a crna, bijela, brončana, zelena, plava i ljubičasta boja su u ovome slučaju samo otežale izbor. No lijepo je imati ga!

alduk torbe 2022

"To je bila i ideja. Naše prepoznatljive odjevne kombinacije oplemeniti sa torbicom pomalo klasična prizvuka koja neće biti hit samo jednu sezonu već će se nositi generacijama. Dobra kožnata torba nema rok trajanja, a našu smo razvijali u hrvatskoj tvornici i zanimljivo je da smo napravili 4 uzorka prije no što smo dobili idealan dizajn", objasnio je Ivan.

alduk torbe 2022

Specifičan dizajn krasi stilizirana mašna, čvor koja se nalazi i na remenju LOOP predstavljenom u kolekciji. Remenje dolazi u 6 boja, dvije veličine i dvije debljine. Kombinacije novih ALDUK haljina uz ove neizostavne dodatke koje jako lako možemo zamisliti i u dnevnim kombinacijama, izgledaju iznimno svježe. U našoj galeriji i na službenoj web stranici alduk.hr se i sami uvjerite u to, a ukoliko to sve želite isprobati na sebi, ALDUK & CO dućan se nalazi na zagrebačkom Tomislavcu 19 i toplo vam preporučamo ovu modnu adresu koja je odnedavno obogaćena za nova dva brend, LINK by Ogi i JUNO Studio.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.