Ako ste se ikada u gradu okrenuli za osobom koja je prošla pored vas, a na sebi je imala neodoljivo privlačan komad nakita, velike su šanse da se radilo o zena.dyete ogrlici...  Naime, u relativno kratke dvije godine postojanja ovog dizajnerskog brenda, svaka žena (i poneki hrabri muškarac) poželjela je izvesti u šetnju glamurozne i prepoznatljive ogrlice s potpisom zena.dyete

zena.dyete nakit ljeto 2016

Iza brenda nakita zena.dyete krije se Ivana Petrović, Zagrepčanka koja se igrom slučaja našla u ulozi dizajnerice, nakon što su je prijatelji i prolaznici ispitivali o ogrlici koju je izradila samoj sebi za gušt i nagovarali je da ih počne prodavati. U objektiv javnosti naglo je ušla kada je Ella Dvornik na društvenim mrežama objavila fotografiju s njenom ogrlicom. Od tog trenutka svi su htjeli nositi nakit zena.dyete.

zena.dyete nakit ljeto 2016

Putovanje u Ameriku dublje je utjecalo na to da svoj san u potpunosti realizira te da se posveti svojim
pomaknutim idejama i kreativom. Naime, Ivana je u Americi ostvarila uspješne suradnje s američkim
stilistima, poznatima, pjevačima i glumcima, koji često skupljaju tisuće lajkova na društvenim mrežama, noseći u javnosti njen nakit.

zena.dyete nakit ljeto 2016

Prije par dana, na prvi dan ljeta, iznenadila nas je lansiranjem nove kolekcije naziva „Easy Livin'", a model joj je pjevačica i spisateljica Anđa Marić, koja je savršeno utjelovila ono što zena.dyete kao brend zagovara - samosvjesnost, hrabrost, isticanje iz mase i dosljednost samoj sebi.

zena.dyete nakit ljeto 2016

zena.dyete nakit ljeto 2016

Fotografije potpisuje Sandra Huskić, make up Ivana Bilandžija Billy, frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy Croatia, a odjeću BiteMyStyle by Zoran Aragović i H&M.

Detalje potražite na: zena.dyete Facebook stranici

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.