Svaka žena ima svoju zavodljivu i seksipilnu stranu. Da bi ju naglasile, Yamamay predstavlja novu kolekciju za jesen u kojoj glavnu ulogu imaju detalji od čipke koji su aplicirani na donje rublje, steznike i spavaćice jer upravo to naglašava elegantnost, sofisticiranost i seksipil žene

yamamay_cipka_cijela

Yamamay jesenska kolekcija otkriva svoju zavodljivu stranu – palača Palazzo Serbelloni iz 17. stoljeća, Milano kao veličanstveni grad u Italiji, Mathilda Gohler i Desiree Cordero kao Yamamay muze, renomirani fotograf Giovanni Gastelo te senzualno donje rublje.

yamamay_cipka_cijela1

Čipka, klasična tkanina i posebne mrežice za donje rublje inspiracija su svake žene. Optički uzorci i crno-bijeli grafički elementi stvaraju dinamične kontraste na haljinama, suknjicama, kardiganima te pomažu u oblikovanju drugih stilova. Čipka, prava zvijezda nove kolekcije, ukrašava nježnu žensku kožu i daje senzualan dojam. Yamamay se u jesenskoj kolekciji poigrava s detaljima od čipke koji su aplicirani na donje rublje, steznike i spavaćice – upravo to naglašava elegantnost, sofisticiranost i seksipil žene. 

yamamay_cipka_cijela2

Nekada su svi putovi vodili u Rim, a danas vode u veličanstveni Milano. Grad je poput savršeno kreiranog laboratorija postao mjesto razmjene i multikulturalnih kreacija u kojima je posebno vidljiv talent za umjetnost, mjesto gdje se cijeni rukotvorina i dizajn. Ove godine Milano postaje pozornica za jedan od najznačajnijih međunarodnih događaja – Expo. Baš poput žene koja čeka najromatičniji sastanak, Milano se pripremio za doček više od 42 milijuna ljudi. Ovom gradu ne nedostaje energije.

yamamay_cipka_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.