Crna gužvana eko-koža lajtmotiv je brenda LINK u kolekciji za jesen i zimu 20./21. Nove modne senzacije spremne su osvojiti i inozemna tržišta - prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači

link nova kolekcija

U povodu završetka izrade kolekcije za jesen i zimu 2020./2021., brand LINK lansirao je kampanju i look book koji je prate.

link nova kolekcija

''Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju jer mi je ta tkanina oduvijek upisana u DNK. Osjetila sam da je vrijeme za come back'', ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva kako nas, ako je suditi prema tkaninama, čekaju sjajnija vremena.

link nova kolekcija

''Kao novost, javlja se i odabir sjajnih tkanina koje u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je LINK ove sezone malo više zabljesnuo'', otkriva dizajnerica.

link nova kolekcija

Kao i svake sezone do sada, LINK je razvio svoje printeve, tako da su i ovaj put dobili uvijek nove, a autorske tkanine, po čemu su već prepoznatljivi i klijentima, a nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu. Prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te Amerika i London u veljači.

link nova kolekcija

''Najdraži dio kolekcije su, naravno, jakne koje su moja posebna strast tako da si uvijek zimi dajem više oduška u jaknama, kojima se svake sezone vesele i naši kupci'', zaključuje Ogi.

link nova kolekcija

link nova kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.