Miko urban ethno fashion predstavlja Sand kolekcija ženskih torbi u pješčanim tonovima koji će se sjajno uklopiti u nadolazeće vruće ljetne dane. Svaka torba ima ručno izrađene drvene ručke, proizvedene u Hrvatskoj, a najnovija krasotica u kolekciji izrađena je od - pluta

miko torbe

Miko urban ethno fashion domaći je brand koji svojim dizajnom želi prikazati Slavoniju i njezinu tradiciju na suvremen način. Iza obiteljske priče iz Vinkovaca stoje majka i kći sa svojim dizajnom te suprug i otac Miljen Šimunić sa svojim umjetničkim radovima. 

miko torbe

Miko urban ethno fashion ponosan je vlasnik šest kolekcija ženskih torbi, a najnovija Sand kolekcija javnosti je predstavljena prošli tjedan. Karakteristike Sand kolekcije su, kao što i samo ime kaže, pješčani tonovi koji se savršeno uklapaju u nadolazeće vruće ljetne dane. 

miko torbe

Osim dva modela torbi od umjetne kože, Trapeze bag i Basic sand ruksak, najnovija u ponudi je torba napravljena od prirodnog materijala - pluta - Cork bag. Svaka torba ima ručno izrađene drvene ručke, proizvedene u Hrvatskoj. 

miko torbe

Kolekcija se od prijašnjih, osim po izboru materijala, razlikuje i u dizajnu, bojama te fotografijama. Fotografija je medij koji u najboljem svjetlu može predstaviti proizvod, a za taj dio zaslužan je dugogodišnji ljubitelj fotografije koji se krije iza pseudonima Krug. Za fotografije u eksterijeru zaslužna je Stella Mešić - Parts of the Sun, povjesničarka umjetnosti, fotografkinja te umjetnička duša, koja je od samih početaka vjeran suradnik branda. 

miko torbe

"Budući da je ovo već treća suradnja, bilo je dovoljno reći da želimo probiti svoje granice i stvoriti jednostavne, a posebne fotografije kao što je i sama kolekcija, i Stella je to učinila. Torbe smo htjeli predstaviti javnosti uz puno sunca, zemlje, pijeska te plavog neba i mislimo da je efekt postignut. Smatramo da je sinergija kreativnosti rezultirala konkretnim i kvalitetnim predstavljanjem nove kolekcije za koju dobivamo odličan feedback, a tome su pridonijele prekrasne i djevojke koje su ponosno s torbama pozirale ispred objektiva", kažu ponosni vlasnici brenda Miko. 

miko torbe

Torbe se mogu kupiti putem Facebook profila, Instagrama ili na mail: miko.urban.ethno@gmail.com. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.