Za predstavljanje nove kolekcije za jesen i zimu, švedski modni div H&M angažirao je legendarnu Naomi Campbell. Brasserie Hennes izmišljena je modna destinacija koja sažima parišku kultnu brasserie kulturu. Svi su pozvani sjesti na otvorenom i gledati izniman stil kako defilira ulicama. Tu je moda za sve i svašta se može dogoditi

hm naomi campbel jesen 2022

Naomi Campbell glumi parišku modnu insajdericu, kojoj se u Brasserie Hennes pridružuje radoznala turistkinja, manekenka Jill Kortleve, koja je upravo sletjela u modnu prijestolnicu. S kavom u ruci, Campbell i Kortleve gledaju kako glumački kolege, kreatorski par Young Emperors, model Jordan Barrett, model Paloma Elsesser i blizanke influencerice Molly i Reese Blutstein, koračaju kamenim ulicama u najboljem od H&M AW22.

hm naomi campbel jesen 2022

"Zadovoljstvo je raditi s H&M-om na ovom filmu inspiriranom gradom koji mi je tako blizak srcu. Sjajna moda trebala bi biti za svakoga i nevjerojatno je vidjeti da ova kampanja to zagovara", otkrila je Naomi Campbell.

hm naomi campbel jesen 2022

Kolekcija AW22 utjelovljenje je pariškog stila, klasična i samouvjerena. Zvijezde kolekcije su mini suknje, oštri kaputi i čizme (od western do koljena) u toplim tonovima narančaste, crvene i bordo boje harmoniziraju s kariranim stajlingom, a osobnost blista kroz kolekciju sa svjetlucavim dodacima, torbama u makro tote stilu i debelim, izražajnim pletivom.

hm naomi campbel jesen 2022

"Dobro došli u Brasserie Hennes: fantastično mjesto fikcije, gdje naša kolekcija AW22 blista. Oduševljeni smo što možemo donijeti čudo Pariza u H&M i jedva čekamo to podijeliti sa svima vama", zaključila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a. 

hm naomi campbel jesen 2022

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.