Iz godine u godinu, sezona vjenčanja započinje potkraj siječnja kada svjetlo dana ugledaju prve fotografije najiščekivanije bridal kolekcije - one s potpisom modnog dvojca eNVy room

envy room bridal kolekcija 2024

Iako do službene objave lookbooka predstoje još gotovo dva mjeseca, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević odlučili su odškrinuti vrata svog ateljea i pružiti mali uvid u modele vjenčanica koji su već od danas dostupni za isprobavanje u eNVy room showroomu, a koji će sasvim sigurno postati predmet žudnje budućih mladenki.

envy room bridal kolekcija 2024

Nova bridal kolekcija za 2024. godinu sastoji se od prepoznatljivih bestseller modela reinterpretiranih za nadolazeću sezonu vjenčanja te posve novih modela koji odišu dozom glamura, elegancije, ženstvenosti i romantike.

envy room bridal kolekcija 2024

U jedinstvenom stilu koji odlikuje eNVy room potpis, kolekcija je isprepletena detaljima poput velikih mašni ili nezaobilaznih volana, krojevima pročišćenih linija i modelima vjenčanih haljina koji se mogu transformirati u “nove” komade.

envy room bridal kolekcija 2024

Svi modeli izrađeni su od najkvalitetnijih, pomno odabranih materijala kao što su svileni saten, krep i predivan reljefni jacquard s motivima ruža, dok posebno upečatljivo izgledaju modeli izrađeni od eko perja ili pak oni optočeni tisućama kristala.

envy room bridal kolekcija 2024

Imajući na umu da će njihove kreacije obilježiti najposebnije životne trenutke, ali i da se ukusi i želje budućih mladenki uvelike razlikuju, eNVy room uvijek svoje bridal kolekcije kreira tako da ponudu svog ateljea obogati s pregršt novih modela u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja.

envy room bridal kolekcija 2024

Svaka vjenčanica se izrađuje po mjeri jer dizajneri čvrsto vjeruju da je to jedini ispravan način kako bi vjenčana haljina, koja ima duboku emotivnu vrijednost, stajala besprijekorno.

envy room bridal kolekcija 2024

Prije posjeta eNVy room showroomu potrebno je rezervirati termin pozivom na 099 23 22 939. U pratnju je dopušteno povesti do troje ljudi. Sve haljine izrađuju se po mjeri, pa je važno napomenuti i to da termin trebate rezervirati na vrijeme.

envy room bridal kolekcija 2024

Dobra je vijest da, naručite li izradu svoje vjenčane haljine do Božića, ostvarujete dodatnih 10% popusta na gotovinsko plaćanje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.