S prvim zrakama sunca stižu nam i najpoželjniji komadi Ijetnih kolekcija. Hrvatski brend organske odjeće Lunilou za Ijeto je pripremio novu verziju popularne La Dolce Vita kolekcije, koja je prethodne godine bila u potpunosti rasprodana u svega nekoliko dana

lunilou la dolce vita

Koža je Ijeti osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu, kako kozmetikom, tako i odjećom koja je zbog svog sastava i proizvodnje bez štetnih kemikalija hipoalergena. Hrvatski brend Lunilou, koji koristi isključivo organski pamuk s GOTS certifikatom koji jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila, za Ijeto je pripremio novu verziju popularne La Dolce Vita kolekcije.

lunilou la dolce vita

"Zahvalni smo na neizmjernoj podršci i povjerenju naših kupaca koji su prepoznali kvalitetu i trud koji stoji iza naše proizvodnje. S dolaskom toplog vremena počeli su stizati upiti za našu Ijetnu kolekciju koja je izrađena od organskog muslina. Uz prošlogodisnje bestesellere, dodali smo i nove modele haljina i kompleta koji su izrađeni od 100% organskog muslina", otkrila je Izabel Kovačić.

lunilou la dolce vita

Zanimljivost je i da su svi komadi kolekcije dobili "morska" imena (Silba, Mana, Abazzia, Brioni, Rovigno i Istria) po najljepšim dijelovima Jadranske obale. Tim potezom Lunilou šalje dvije važne poruke, prva je Ijepota naše obale i ljubav prema moru te predivan osjećaj nošenja lepršave Ijetne haljine u kojoj se svaka žena osjeća ugodno. Druga bitna poruka je da ljubav prema moru treba pokazati prenstveno kroz očuvanje okoliša. 

lunilou la dolce vita

"Od naših početaka radimo na edukaciji i podizanju svijesti o održivom načinu života. More i ekosustav zagađeni su plastikom i drago nam je da su se ipak neke stvari promijenile i da se smanjuje korištenje jednokratne plastike", dodala je Izabel.

lunilou la dolce vita

Prozračni i lagani komadi nove Lunilou kolekcije sve su što vam treba za dugo i toplo ljeto, bilo da idete na plažu ili u večernji izlazak, u svakom trenutku se možete osjećati posebno.

lunilou la dolce vita

Kolekcija je dostupna online na www.lunilou.com, u showroom u Zagrebu na adresi llica 26 i kao posebno iznenađenje za sve kupce, očekuje vas Lunilou Pop-up store u City Centru West u Zagrebu od 25. travnja do 1. svibnja, uz promotivne cijene i posebne pogodnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.