Poznati hrvatski pret-a-porter brend Robert Sever u ovim vrućim ljetnim danima donosi neodoljivu ljetnu modnu poslasticu. Riječ je o kampanji za novu resort kolekciju „Sophia", koju je snimio renomirani modni fotograf Marko Grubišić. U ulozi zaštitnog lica po deveti puta nalazi se muza brenda Robert Sever - Iva Marušić

sophia, robert sever

Ovu mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. Riječ je o nosivim, ženstvenim i vrlo senzualnim odjevnim predmetima, koje će svaka žena vrlo lako zamisliti na sebi. Vizuali su vođeni idejom kolekcije i odaju dojam da su snimljeni na egzotičnoj lokaciji.

sophia, robert sever

sophia, robert sever

„Igra svijetla i sjena stvara ugođaj tople ljetne noći i vrućeg ljetnog dana, ambijenta gdje naša heroina provodi svoj odmor. Make up koji potpisuje Ivana Zečić, kao i frizure koje potpisuje Mijo Majhen, pretvorile su Ivu Marušić u potpuno novu i neočekivanu ženu. Oduševljeni smo našim novim vizualima!", ističu ponosno autori kampanje.

sophia, robert sever

sophia, robert sever

Kolekcija "Sophia" izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele. „Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije „Sophia" bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksepil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku brenda nanovo istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe.", ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

sophia, robert sever

sophia, robert sever

Kolekcija je upotpunjena s dva modela torbi koje su za ovu limitiranu kolekciju izrađene u printanoj koži te ukrašene zlatnim detaljima. Nakit je izrađen od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja. U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava kolor kolekcije i eklektičnu temu, te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit kao i krune/ rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS branda, djelo su Slobodana Velickog.

sophia, robert sever

„Ovoga smo puta naše krune/rajfove radili od kombinacije ručno kačkane čipke s kristalnim cvjetovima, kao i s ručno izvezenim detaljima. Takav rad svaki ovakav komad stavlja na visoki dizajnerski nivo , što je i osnova RS branda.", ističe Slobodan.

Fotografije: Marko Grubišić
Model: Iva Marušić, Talia Models
Make up: Ivana Zečić
Kosa: Mijo Majhen
Art direkcija: Robert Sever
Asistentica: Martina Alaniz

Gdje kupiti: u Zadru u concept storeu „Butiga" i u Splitu u „ID storeu". Artikle možete pronaći i na RS Facebook webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.