Od početka modnog stvaralaštva Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića, glamur, elegancija i ženstvenost vjerni su suputnici njihovih priča. Iz sezone u sezonu prepoznatljivi stilski pečat i tkanje koje beskompromisno prožima svaku njihovu kolekciju dobivaju neko novo ruho, no istovremeno ostaju jedinstveni i njihovi. Iznova oduševljavajući, sve to još je jednom došlo do izražaja u najnovijoj kolekciji za recentnu hladnu sezonu koju je omiljeni modni tandem predstavio putem live video showa na svom službenom Instagram kanalu

envy room blagdani 2021

Premda su sve kolekcije s eNVy room potpisom protkane neodoljivom dozom glamura, elegancije i ženstvenosti, njihove modne priče posebno zabljesnu u hladnoj sezoni začinjenoj blagdanima, kada osvanu još šarmantnije, raskošnije i sjajnije. Ove jeseni i zime, to posebno dolazi do izražaja. Svojom novom kolekcijom za recentnu sezonu dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, pomalo eskapistički, nude odmak od stvarnosti pružajući nam dašak sofisticiranosti i glamura o kojima smo zaboravili maštati.

envy room blagdani 2021

Njihova modna priča obiluje svim onim poznatim elementima poput raskošnih nabora koji stvaraju suptilnu igru svjetla i sjene, dekadentnih proreza, volana koji daju silueti razigranost i lepršavost, a tu su i sitni, ali važni i uvijek pomno promišljeni detalji, kao što su zlatni gumbi koji evociraju notu luksuza, te prorezi koji otkrivaju djelić kože na neočekivanim mjestima.

envy room blagdani 2021

Osim široke palete haljina različitih modela, dužina i krojeva, te elegantnih kombinezona, po kojima je eNVy room posebno prepoznatljiv, u kolekciji se ističu i odijela pomalo maskuline, oversized siluete u bijeloj i crnoj boji u kombinaciji s topom, a nadahnuće korzetom, kao sinonimom ženstvenosti, provlači se poput lajt motiva pritom ne djelujući nimalo rigidno već vrlo podatno i mekano. Romantična čipka, koja često isprepliće modne priče omiljenog tandema, glavni je protagonist i ove kolekcije, a njoj uz bok stoje i divni sjajni materijali posuti šljokicama i oplemenjeni različitim teksturama.

envy room blagdani 2021

U klasičnu paletu u kojoj se isprepliću crna i bijela, unesena je infuzija bogatih nijansi poput tamne ljubičaste ili smaragdno zelene, modre, boje vina, bakra ili maslinasto zelene, a posebnu dozu razigranosti dodaju komadi ukrašeni šarenim floralnim uzorkom.

envy room blagdani 2021

Kampanju za novu kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 21/22 koju je eNVy room snimio u Atelijeru Maštrović potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović. Šminka je djelo Sanje Agić, dok frizuru potpisuje Draška Topić. Za zaštitna lice nove kolekcije angažirana je Hana Matija Brkić iz agencije Talia.

envy room blagdani 2021

envy room blagdani 2021

envy room blagdani 2021

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.