Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić zaštitno je lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea koji se održava 04.12.2014. u clubu  Ritam Grada na Trgu bana Josipa Jelačića u 21:00 h

zagreb in style by pompea

Modni edotorijal i kampanja  je snimljena u predivnim termama Tuhelj pod budnim okom modnog fotografa Vedrana Sokića , a hrvatski dizajneri iz cijele Hrvatske Klara Ivanović (Zadar) , La Marye (Zagreb), Pola Križevac (Valpovo), Sita Ahmić (Dubrovnik), Alma Premerl Zoko (Zagreb), ZASU (Zagreb) i RA Design (Zagreb)  će predstaviti svoje nove kolekcije odjeće i nakita, dok će u show programu nastupiti talijanska Pompea.

Projekt Zagreb IN Style by Pompea i dalje slovi kao odlična odskočna daska mladim dizajnerima iz cijele Hrvatske jer veliki support se upravo daje njima kako da što bolje predstave svoje radove široj javnosti kao i ostalima koji žele izlagati na samom eventu, a upravo cijela lijepa naša od Slavonije do Dalmacije zastupljena je na Zagreb IN Style by Pompea.

zagreb in style by pompea

Mnoga poznata imena iz javnog života i ovog puta nose revije što dodatno osnažuje sam event, a prekrasna miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić je bila idealan izbor za modnu kampanju. Antonija nam prizanje da je počašćena što je izabrana da bude lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea jer je to zaista lijepa priča koju cijeli tim pruža mladim ljudima i u vrijeme krize kako da svoje kolekcije predstave široj javnosti. Sama kaže da je spremna za svjetski izbor i da se veseli skorašnjem odlasku te će dati sve od sebe da nas predstavi u najljepšem izdanju, a cijeli tim koji se brine oko nje zaista zaslužuje sve pohvale jer nakon dugo vremena od svih izbora ljepote Hrvatska ima savršenu predstavnicu za ovakav prestižan izbor ljepote u svijetu.

Fotograf: Vedran Sokić
Asistenstica: Aljona Sokić
Model: Antonija Gogić
Make up: Catrice by STYLE
Frizura: Dino Škrtić / Tony&Guy
Organizator: Alen Ljubić
Set Asistent : Leon Klanjčić
Snimljeno: Terme Tuhelj

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.