U maniri branda i estetike koju njeguje već 19 godina, zbirka novih estetskih ideja Roberta Severa prikazana je kroz novih 45 lookova nove vizualne kampanje. U središtu ove divne modne priče su prijateljice i muze brenda – mame, kćeri i sestre!

rober sever nova kolekcija

Nova kampanja Roberta Severa je po mnogočemu posebna, a prije svega jer slavi različitost žena, i pokazuje kako RS stil pristaje svim generacijama. Pred objektiv dizajnera, koji je fotografirao i ovu kampanju, stale su prijateljice i muze branda, kao i njihove majke, sestre i kćeri. Upravo simbioza tih veza inspirirala je ovu kreativnu priču u kojoj su u ulozi modela žene u dobi od 3 do 57 godina.

rober sever nova kolekcija

Kolekcija obiluje mnogim zanatskim finesama, s nekim elementima i detaljima koji su primjenjivani u izradi odjeće visoke mode – poput ručnog plisiranja, pletenja , vezenja itd. Sama osnova kolekcije je odjeća za svakodnevnu upotrebu koja se svojim dizajnom lagano uklapa u različite stilove, a s dizajnerskim elementima naglašava čak i najjednostavnije kombinacije.

rober sever nova kolekcija

Široka paleta materijala uključuje varijante čipke, trapera, udobnog flanela, preko viskoze, vune i svile pa sve do brokata od kojih su izrađeni kaputi. Selekcija toplih bundi izrađena je od brušenog veleta.

rober sever nova kolekcija

"Inspiracije za ovo doba godine uvijek budu nekako moje osobnije, pa su kombinirani utjecaji grungea, ruskog folklora, divljeg zapada, viktorijanskih detalja, ali sve provučeno kroz prepoznatljivu RS prizmu", kaže Sever i dodaje kako je za ova kolekcija po mnogočemu posebna, za njega i za sam brand.

rober sever nova kolekcija

"Svaki odjevni komad je detaljno dizajniran i osmišljen te izrađen u tradiciji koju nalaže zanat. Osim toga, ova kolekcija je i svojevrsna okosnica nastavka rada branda. Naime, u budućnosti nećemo raditi sezonske kolekcije kao što je to bio slučaj do sada, nego ćemo konstantno stvarati nove artikle i plasirati ih na tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi. Upravo zbog potreba klijenata želimo uvijek imati ponudu zanimljivom i svježom", zaključuje ovaj kreativac.

rober sever nova kolekcija

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu u Vlaškoj 78.

rober sever nova kolekcija

rober sever nova kolekcija

rober sever nova kolekcija

rober sever nova kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.