Dolaskom prosinca počinju pripreme za važne domjenke, proslave, izlaske i druženja. Upravo u toj atmosferi poznati dizajner Ivan Alduk predstavlja novu Holiday kolekciju. Moćnu, senzualnu i ženstvenu kampanju u blagdanskom ruhu i ovoga puta snimio je modni fotograf Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je mlada Ivana Vukušić iz Talia modela koja se već po drugi put nalazi u ALDUK kampanjama

alduk blagdani 2014

"Nova Holiday kampanja je pomalo razigrana, vesela i blagdanska. Obiluje raznim zlatnim rekvizitima kao što su pokloni, predimenzionirane mašne i konfete. Atmosfera na snimanju bila je izvrsna, a u veselom duhu su nastale i takve fotografije. Jednostavna kulisa stavila je fokus na modela i odjeću stoga je vidljiva bogata tekstura tkanina i ručnog rada na haljinama.", opisao je kampanju Ivan Alduk.

alduk blagdani 2014

ALDUK Holiday kolekcija ove sezone nam donosi kratke, koktel i duge haljine u kombinaciji s bundicama i stolama od umjetnog ovčjeg runa. Boje koje prevladavaju su crna, tamno plava, zelena, puder i puder roza sa zlatnim detaljima. Silueta je ženstvena, naglasak je na struku i modernim krojevima uz kombinaciju fine čipke i ručne dorade. Tkanine su pomno birane te su idealne za glamurozno razdoblje koje dolazi. Sami modeli zadržavaju poznati ALDUK potpis, vrlo su ženstveni i seksi s naglaskom na profinjenost i senzualnost.

alduk blagdani 2014

alduk blagdani 2014

alduk blagdani 2014

I na ovoj kampanji Ivan je ostao vjeran timu s kojim uspješno surađuje, tako da šminku potpisuje Mihaela Dodić, a frizuru Keune akademija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.