Odnos koji mnoge žene imaju sa svojim satom vrlo je poseban. Uz taj mali svevremenski dragulj često vežu najljepša sjećanja i trenutke istinske sreće. Odabir idealnog sata često poistovjećuju s traženjem vjernog suputnika, onog kojeg zauvijek žele zadržati uz sebe i koji je odraz osobnosti, svjetonazora i posebnog stila

freywille sat

FREYWILLE sat ultimativan je izbor za sve žene koje istinski uživaju u životu te se pogledom na brojčanik žele podsjetiti na dragocjenost svakog trenutka i simfonije emocija koje donosi sa sobom. Upečatljiv spoj klasične umjetnosti, jedinstvenog nakita od emajla i nepogrešivog švicarskog ETA quartz mehanizma odražava harmoniju istinskog glamura s vrhunskom funkcionalnošću.

freywille sat

freywille sat

Suptilna integracija detalja koji su obilježili povijest dizajna satova i njihova suvremena interpretacija odražava se u dva prelijepa FREYWILLE modela u obliku narukvica, Round i Oblong. Elegantno oblikovani uz koloristične prepoznatljive FREYWILLE motive osigurat će nježan dodir savršenog luksuza svakom zapešću.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.