Nakon što je kolekciju za ljeto 2018. vrlo uspješno prikazala na Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe u Budimpešti, mlada zagrebačka dizajnerica Sara Lončarić nastavlja predstavljanje kolekcije i u Zagrebu

blackpearl by sara

Svoje nove modele Blackpearl by Sara Lončarić dizajnerica predstavlja u neoklasicističkom zagrebačkom ljetnikovcu, a fotografije potpisuje poznati Franjo Matković. Stilistica Ivana Pavić dočarala je slike dozom romantike u predvorju s raskošnim kristalnim lusterom, a u glavnoj ulozi je model Leonarda Zeba. Za šminku je zaslužna Kristina Atletić, a frizuru Hair Concept.

blackpearl by sara

Blackpearl je kolekciju uz hlače širokih nogavica i odijela, začinio upečatljivim košuljama koje se na prvu čine jednostavne međutim svaka ima svoj univerzalni pečat. Dvije bluze koje su u rekordnom vremenu osvojile mnoge trendseterice – bluza imena ‘Victoria Honey’ izrađena u potpunosti od pamuka, izdvaja se rukavima s decentnim naborima koji su ručno izrađeni, i bluza ‘Bonbon Bali’ s voluminoznim rukavima koji su ukrašeni čipkastim trakicama i statement srebrnim gumbima na kopčanje. U igru neutralne bijele pastelne boje unose dozu nevinosti, dok jednostavan karirani uzorak naglašava onaj klasičan karakter omiljenog odijela.

blackpearl by sara

blackpearl by sara

blackpearl by sara

blackpearl by sara

blackpearl by sara

Photos: Franjo Matković
Model: Leonarda Zeba, taliamodel.com
Stylist: Ivana Pavić
Make up: Kristina Atletić
Hair: Hair Concept, Vesna Gašparić
Shoes: ShoeBox

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.