Nova kampanja predstavlja nastavak nagrađivane ljetne kampanje One Day _ Jednom, a osmišljena je kao opozit ljetnoj bijeloj prozračnoj priči...

charlie design kampanja

Crna je trajna inspiracija za Charlie i sadrži njegov bazični kod te se izražavanjem crnom u bezbroj nijansi naglašava slojevitost razmišljanja. Recikliranim komadima pokazuje se koliko je Charlie nepodložan trendu.

charlie design kampanja

Kampanja je smještena u tamnu pozadinu jednostavno poderanog papira te scenografija dodatno akcentira recikliranje kao poruku. Nije ograničena vremenom u smislu ljetne ili zimske priče jer se radi o vješto ukomponiranim recikliranim krojevima iz prijašnjih kolekcija, na kojima je intervenirano u smislu dekonstrukcije, našivanjem aplikacija ili ukrasnim prošivima te odabirom tkanina. Na taj način nastala je nova All Black priča. Lakoćom kombiniranja te spajanjem ozbiljnih komada s duhovitim dodacima, stvorena je jedinstvena modna vizija.

charlie design kampanja

O suradnji Mare Milin i Charlieja ne treba posebno pisati. Iz njihovog imaginarija izlaze uvijek novi neponovljivi vizuali koji ispisuju stranice hrvatske mode.

charlie design kampanja

"Dogovorili smo se, snimili smo. I onda je počeo moj roman toka svijesti. Nije bilo mišljeno kao zaključak ljetne priče, nego kao projekt koji se nadovezuje na ideju reciklaže Loredaninih prijašnjih radova. Zgužvan crni papir, rupe u papiru (davna Lorina želja, statično poziranje. Ali, ja i matematičko razmišljanje i predumišljaji - to ne postoji. Sve se promijenilo u procesu. Dok sam gledala fotografije, ponovno i ponovno, svašta mi je padalo na pamet: mjesečeva kći, teksture bilja, katrana, nafte, noći…pa opet noć, mjesec, noć, mjesec, i tako unedogled. U umu zvučna kulisa: Beethovenova Mjesečeva sonata, Chopinova klavirska nokturna, zvukovi noći - i onda sam odlučila da je ovaj projekt logično i vizualno zaslužio da bude tamni opozit projekta One day", kaže Mare Milin o kampanji.

charlie design kampanja

charlie design kampanja

charlie design kampanja

charlie design kampanja

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.