U sebi svojstvenom stilu koji odiše ženstvenim kreacijama, Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju haljina idealnih za topliju sezonu, uz neizbježne modne dodatke u pastelnim tonovima…

diana viljevac ljeto 2020

U novoj kolekciji dizajnerica Diana Viljevac obuhvatila je najpopularnije klasične krojeve s upečatljivim detaljima te dodala nešto što je u prošlim kolekcijama bilo skriveno i pomalo zaboravljeno: uzorke. Iskorak u potpuno novom smjeru dizajnerica je najavila još početkom godine, pri otvaranju novog dućana u Dežmanovoj 4, obećavši tada godinu prepunu uzbuđenja i noviteta kao rezultat ostvarenja dugogodišnjeg sna.

diana viljevac ljeto 2020

Elegantni modeli koji ističu figuru, idealni za sve svečane prigode koje imamo u kalendaru, kreirani su kroz posebnu motivaciju i možda baš zato odišu bajkovitom energijom: "Prva polovica godine svima nama je obilježena neočekivanom situacijom, i cijelo to razdoblje žudjela sam za optimizmom, neopipljivom snagom volje koja će umanjiti strah i neizvjesnost. Dizajniranje i maštanje o novoj kolekciji održalo je moje misli na pozitivnoj razini i rodila se ideja da stvorim kolekciju koja će na prvi pogled pružiti samo pozitivne osjećaje."

diana viljevac ljeto 2020

Ova kolekcija nesumnjivo je najvedrija dosad; uz romantične uzorke i pastelne boje korišteni su većinom prirodni materijali koji pružaju lepršavost i udobnost, a krojevi koketiraju s hrabrim mini haljinama za vruće ljeto, klasičnim midi modelima te svečanim, dugim haljinama koje su idealne i za djevojke koje tek žele zakoračiti u svijet odraslih, kao i za žene koje važne prigode žele provesti izgledajući savršeno i osjećajući se udobno.

diana viljevac ljeto 2020

Za potpuni doživljaj ljeta birane su nježne boje koje se slažu s već poznatim i izvrsno prihvaćenim minimalističkim torbama od prave kože i s kožnim remenjem koji svakoj kombinaciji daju odličan završni touch. Ipak, najveća čarolija dogodila se kod odabira uzoraka materijala koji su se savršeno stopili s elegantnim detaljima na svakoj haljini, od nezaobilaznih puf rukava, asimetričnih volana koji razbijaju monotoniju klasičnog kroja, haljina koje sramežljivo otkrivaju jedno rame i modela čiji svilenkasti sjaj pruža izgled neponovljive elegancije.

diana viljevac ljeto 2020

Kroz mješavinu nježnog i hrabrog dizajnerica je poručila ono što sve žene vole čuti: "Moda govori bez riječi i zrcali sve ono što jesmo. Ova kolekcija odgovor je na nepredvidivost svega što nas okružuje i možda upozorava na prolaznost vremena. Ženama želim poručiti da probude romantičarku u sebi, razvesele je haljinom u najljepšim tonovima, predstave se svijetu onako kako žele i uživaju u budućnosti bez straha."

diana viljevac ljeto 2020

Kolekcija se može se pogledati u dućanu u Dežmanovoj 4, ili putem web shopa www.dianaviljevac.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.