Sunce i topliji dani su pred nama, a najkozmopolitskiji otok Sredozemlja, Capri, poslužio je kao idealna destinacija za predstavljanje Yamamay kolekcije za proljeće/ljeto 2019.

yamamay

Kristalno čisto more, prekrasni pogledi i prizori, nezaboravni zalasci sunca, prirodna su kulisa šarene i ženstvene Yamamay kolekcije. Inspiraciju za kupaće kostime Yamamay je ove sezone pronašao u upečatljivoj koraljnoj i boji senfa, plavim, ali i jednodijelnim senzualnim crnim kostimima koji će privući pažnju svake modne klasičarke.

yamamay

Ljubav i predanost prirodi te očuvanje planeta, pokretačka su snaga nekolik projekata ovog talijanskog brenda donjeg rublja. #SavetheOcean globalna je Yamamay kampanja za održivost morskog okoliša, koja nastoji osigurati bolju budućnost naše djece, a tu je i projekt #GreentheFuture.

yamamay

Kako bi podigao svijest o ekološkim problemima i važnosti očuvanja morske ljepote, Yamamay je stvorio bralette, Ocean Reef, čiji su dijelovi izrađeni od recikliranih vlakana. Ova inicijativa samo je početak puta prema modi koji je sve održivija i poštuje naše okruženje.

yamamay

yamamay

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.